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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2018Technological characterization of pectin extracted with sodium citrate and nitric acid from sunflower headsMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccessTofuwhey.pdf.jpg2016Tofu whey permeate is an efficient source to enzymatically produce prebiotic fructooligosaccharides and novel fructosylated α-galactosidesCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; García-Campos, Gema CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2017Ultrasound effects on processes and reactions involving carbohydratesSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessSabater 2020; Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisation.pdf.jpg2020Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisationSabater, Carlos CSIC ORCID ; Sabater, Víctor; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessChitosanSelective.pdf.jpg2006Use of chitosan for selective removal of β-lactoglobulin from wheyCasal, Enriqueta; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
openAccessusejams.pdf.jpg2022Use of natural low-methoxyl pectin from sunflower by-products for the formulation of low-sucrose strawberry jamsMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Garrido-Galand, Sara; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessobtenpecto.pdf.jpg2017Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligosacáridos (POS) de pectinas de alcachofaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligoscáridos (POS) de pectinas de alcachofaSabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-nov-2022Utilización de glicosil-hidrolasas de Lactobacillus plantarum WCFS1 para la obtención de nuevos oligosacáridos pécticos (POS) a partir de pectina de alcachofaLópez-Revenga, Paula; Muñoz-Albert, Berta; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, Javier CSIC ORCID; Plaza-Vinuesa, Laura CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessGamboa-Santos_digitalCSIC.pdf.jpg2013Vitamin C content and sensorial properties of dehydrated carrots blanched conventionally or by ultrasoundGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo