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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2018 | Technological characterization of pectin extracted with sodium citrate and nitric acid from sunflower heads | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Tofu whey permeate is an efficient source to enzymatically produce prebiotic fructooligosaccharides and novel fructosylated α-galactosides | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; García-Campos, Gema CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Ultrasound effects on processes and reactions involving carbohydrates | Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2020 | Ultrasound-assisted extraction of pectin from artichoke by-products. An artificial neural network approach to pectin characterisation | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Sabater, Víctor; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2006 | Use of chitosan for selective removal of β-lactoglobulin from whey | Casal, Enriqueta; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Use of natural low-methoxyl pectin from sunflower by-products for the formulation of low-sucrose strawberry jams | Muñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Garrido-Galand, Sara; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligosacáridos (POS) de pectinas de alcachofa | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2017 | Utilización de diferentes preparados enzimáticos para la obtención de pecto-oligoscáridos (POS) de pectinas de alcachofa | Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 8-nov-2022 | Utilización de glicosil-hidrolasas de Lactobacillus plantarum WCFS1 para la obtención de nuevos oligosacáridos pécticos (POS) a partir de pectina de alcachofa | López-Revenga, Paula; Muñoz-Albert, Berta; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, Javier CSIC ORCID; Plaza-Vinuesa, Laura CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Vitamin C content and sensorial properties of dehydrated carrots blanched conventionally or by ultrasound | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |