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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 31-ago-2022 | Lunularin Producers versus Non-producers: Novel Human Metabotypes Associated with the Metabolism of Resveratrol by the Gut Microbiota | Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Beltrán Riquelme, David; Aguilar-Aguilar, Elena; Puigcerver, J.; Alajarín, Mateo; Berná, José; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-ago-2021 | Main drivers of (poly)phenol effects on human health: Metabolite production and/or gut microbiota-associated metabotypes? | Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Cortés-Martín, Adrián; Ávila-Gálvez, María Ángeles; Giménez-Bastida, J. A. CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; González-Sarrías, Antonio CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo de revisión |
openAccess | | 24-may-2012 | Method and associated system for detecting and analysing pathogenic agents and/or agents capable of causing the deterioration of food of vegetable origin | Gil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David | solicitud de patente |
openAccess | | 11-jun-2012 | Método y sistema asociado para la detección y el análisis de agentes patógenos y/o capaces de causar el deterioro en alimentos vegetales | Gil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David | solicitud de patente |
openAccess | | 25-sep-2014 | Micro-organism that can convert ellagic acid and ellagitannins into urolithins and use of same | Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCID | solicitud de patente |
closedAccess | | 8-nov-2008 | Microbial Quality and Bioactive Constituents of Sweet Peppers from Sustainable Production Systems | Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Flores, Pilar; Hellín, Pilar; Selma, María Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 20-oct-2014 | Microorganismo capaz de convertir ácido elágico y elagitaninos en urolitinas y uso del mismo | Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 20-oct-2014 | Microorganismo capaz de convertir ácido elágico y elagitaninos en urolitinas y uso del mismo | Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCID | patente |
openAccess | | dic-2005 | Nuevas Tendencias de Procesado y Conservación de Alimentos Vegetales de IV Gama | Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-nov-2005 | Overview of Hazards in Fresh‐Cut Produce Production: Control and Management of Food Safety Hazards | Gil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 11-jun-2005 | Ozonated Water Extends the Shelf Life of Fresh-Cut Lettuce | Beltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel | artículo |
openAccess | | 11-feb-2021 | Pharmacological Therapy Determines the Gut Microbiota Modulation by a Pomegranate Extract Nutraceutical in Metabolic Syndrome: A Randomized Clinical Trial | Cortés-Martín, Adrián; Iglesias-Aguirre, Carlos E.; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-ago-2007 | Potential microbial risk factors related to soil amendments and irrigation water of potato crops | Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Elizaquível, P.; Aznar, Rosa CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel | artículo |
closedAccess | | jul-2009 | Prevention of Escherichia coli cross-contamination by different commercial sanitizers during washing of fresh-cut lettuce | López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel | artículo |
closedAccess | | 24-sep-2010 | Preventive Oral Treatment with Resveratrol Pro-prodrugs Drastically Reduce Colon Inflammation in Rodents | Larrosa, Mar CSIC ORCID; Tomé-Carneiro, Joao CSIC ORCID; Yáñez-Gascón, María J. CSIC ORCID; Alcántara, David CSIC; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Urbán, Cristina CSIC; Lucas, Ricardo CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Morales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 29-feb-2008 | Real-time PCR based procedures for detection and quantification of Aspergillus carbonarius in wine grapes | Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Culebras, Pedro V. CSIC ORCID; Aznar, Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 23-feb-2008 | Reduction by gaseous ozone of Salmonella and microbial flora associated with fresh-cut cantaloupe | Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Ibáñez, Ana María; Cantwell, Marita; Suslow, Trevor | artículo |
closedAccess | | 7-mar-2008 | Role of commercial sanitizers and washing systems on epiphytic microorganisms and sensory quality of fresh-cut escarole and lettuce | Allende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabel | artículo |
closedAccess | | feb-2009 | Simultaneous detection of the main black aspergilli responsible for ochratoxin A (OTA) contamination in grapes by multiplex real-time polymerase chain reaction | Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Culebras, Pedro V. CSIC ORCID; Elizaquível, P.; Aznar, Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-2010 | Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formation | López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel | artículo |