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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 18-jul-2012 | Mathematical model to predict the formation of pyropheophytin a in virgin olive oil during storage | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 11-nov-2017 | Metabolismo de carotenoides en el fruto del olivo y sus modificaciones en el procesado industrial | Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 21-oct-2010 | Method for detecting copper complexes of chlorophyll in vegetable oils | Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 6-jul-2017 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 11-mar-2020 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 31-jul-2017 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 30-jul-2020 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 8-nov-2018 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | jun-2018 | Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditions | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2014 | Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 25-nov-2009 | Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki) | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 13-may-2009 | Los pigmentos como marcadores de trazabilidad del aceite de oliva | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 18-oct-2010 | Procedimiento de detección de complejos cúpricos de clorofilas en aceites vegetales | Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 31-jul-2017 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 6-nov-2018 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 6-nov-2018 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 6-nov-2018 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 31-jul-2017 | Procedimiento para la optimización de propiedades organolépticas en productos vegetales que contienen pigmentos clorofílicos | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | jun-2022 | Procedimiento patentado para optimizar el color en productos vegetales verdes | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 20-jun-2010 | Role of peroxidase activity in chlorophyll degradation during olive fruit ripening | Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID | póster de congreso |