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openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_V65_P199.pdf.jpg2014Decoloration kinetics of chlorophylls and carotenoids in virgin olive oil by autoxidationAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessColorante_E-141ii.pdf.jpg16-feb-2012Detección de la adulteración del color de aceitunes verdes de mesa con el colorante E-141iiGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessene-2012Detection of the color adulteration of green table olives with copper chlorophyllin complexes (E-141ii colorant)Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
closedAccesssep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of phenolic_Gallardo_ComCong2008.pdf.jpg14-ago-2008Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activityGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccess30-oct-2018Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oilRabadán, Adrián; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, José Emilioartículo
openAccessCaco-2.pdf.jpg1-oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
openAccessPresentación AMIG22 B GANDUL ROJAS.pdf.jpgmay-2022Estrategia para la estabilización del color verde en productos vegetales: un caso de éxito en transferencia de tecnología al sector de la aceitunaGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccesssep-2011Formation of oxidised chlorophyll catabolites in olivesVergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccess17-jun-2019In vitro bioaccessibility and bioavailability of minerals and pigments from macroalgae-fortified frankfurtersGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessTable_olive_processing.pdf.jpg14-jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
openAccessfoods-09-00701.pdf.jpg1-jun-2020Influence of Alkaline Treatment on Structural Modifications of Chlorophyll Pigments in NaOH—Treated Table Olives Preserved without FermentationBerlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
closedAccess24-jun-2009Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium CellsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessPóster Congreso CyTA 2022 Gallardo-Guerrero et al..pdf.jpgjun-2022Investigación de mercado en especialidades de aceitunas verdes de mesa en relación con el uso de colorantes y sales de Cu (II): Perfil de pigmentos clorofílicos vs . contenido de cobreLuna-Sojo, M. J.; Berlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostP_2012_JAFC_V60_P7040.pdf.jpg18-jul-2012Mathematical model to predict the formation of pyropheophytin a in virgin olive oil during storageAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessCarotenoides_agroaliment_salud_Cap20.pdf.jpg11-nov-2017Metabolismo de carotenoides en el fruto del olivo y sus modificaciones en el procesado industrialRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessWO2010119162A1.pdf.jpg21-oct-2010Method for detecting copper complexes of chlorophyll in vegetable oilsRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessEP3398441A1.pdf.jpg31-jul-2017Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID patente
openAccessUS2020236960A1.pdf.jpg30-jul-2020Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessEP3620057A1.pdf.jpg11-mar-2020Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigmentsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID solicitud de patente