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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2014 | Decoloration kinetics of chlorophylls and carotenoids in virgin olive oil by autoxidation | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-feb-2012 | Detección de la adulteración del color de aceitunes verdes de mesa con el colorante E-141ii | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | ene-2012 | Detection of the color adulteration of green table olives with copper chlorophyllin complexes (E-141ii colorant) | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | sep-2011 | DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripening | Fernández-Orozco, Rebeca CSIC; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-ago-2008 | Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activity | Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 30-oct-2018 | Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oil | Rabadán, Adrián; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, José Emilio | artículo |
openAccess | | 1-oct-2006 | Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture model | Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | póster de congreso |
openAccess | | may-2022 | Estrategia para la estabilización del color verde en productos vegetales: un caso de éxito en transferencia de tecnología al sector de la aceituna | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | sep-2011 | Formation of oxidised chlorophyll catabolites in olives | Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 17-jun-2019 | In vitro bioaccessibility and bioavailability of minerals and pigments from macroalgae-fortified frankfurters | Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 14-jun-2004 | Individual behavior of olive fruits during table olive processing | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 1-jun-2020 | Influence of Alkaline Treatment on Structural Modifications of Chlorophyll Pigments in NaOH—Treated Table Olives Preserved without Fermentation | Berlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 24-jun-2009 | Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium Cells | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC | artículo |
openAccess | | jun-2022 | Investigación de mercado en especialidades de aceitunas verdes de mesa en relación con el uso de colorantes y sales de Cu (II): Perfil de pigmentos clorofílicos vs . contenido de cobre | Luna-Sojo, M. J.; Berlanga-Del Pozo, Marta CSIC; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 18-jul-2012 | Mathematical model to predict the formation of pyropheophytin a in virgin olive oil during storage | Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 11-nov-2017 | Metabolismo de carotenoides en el fruto del olivo y sus modificaciones en el procesado industrial | Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 21-oct-2010 | Method for detecting copper complexes of chlorophyll in vegetable oils | Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 31-jul-2017 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 30-jul-2020 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 11-mar-2020 | Method for the optimisation of organoleptic properties in vegetable products containing chlorophyllous pigments | Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Vergara-Domínguez, Honorio CSIC; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID | solicitud de patente |