English   español  

Navegación por Autor rp00721

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 190 a 209 de 249 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Lysine availability is diminished in commercial fibre-enriched breakfast cerealsDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Maillard reaction indicators in diets usually consumed by adolescent populationDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccess87-SCI-2010-FRI-PLATOS-MAILLARD-Delgado_Andrade.pdf.jpg27-nov-2011Maillard Reaction products profile and intake from typical Spanish dishesDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Mechanism of reactive carbonyl species trapping by hydroxytyrosol under simulated physiological conditionsNavarro, Marta CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Las melanoidinas como componentes bioactivos de los alimentos: efectos antioxidantes en el caféDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Melanoidins exert a weak antiradical activity in watery fluidsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Babbel, Maj-Brittartículo
openAccessWO2012032203A1.pdf.jpg15-mar-2012Method for obtaining a food coating for inhibiting chemical processing contaminantsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCIDsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Microtiter plate-based assay for screening antimicrobial activity of melanoidins against E. coli and S. aureusRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Mitigation of food processing contaminants by alternative sugar substitutesCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; García-Serna Gisbert, Esther; Morales, F. J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Mitigation Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Fried Potato ProductsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Capuano, Edoardo; Fogliano, Vincenzoartículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg1998Monitoring of Heat-Induced Proteolysis in Milk and Milk-Resembling SystemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Multiple-stage extraction strategy for the determination of acrylamide in foodsGökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Ataç, B.; Serpen, A.; Arribas Lorenzo, Gema CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995New methodologies for kinetic study of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and reactive lysine blockage in heat-treated milk and model systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
openAccessNon-enzymatic_browning.....pdf.jpg2009Non-enzymatic browning: the case of the Maillard reactionRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Non-specific Hydroxyl radical scavenging properties of Melanoidins from BeerMorales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessnuevosalu.pdf.jpg2019Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la saludDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessnuevosprocesad.pdf.jpg2021Nuevos contaminantes químicos generados durante el procesadoMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Occurrence of acetic acid and formic acid in breakfast cerealsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessACRILAMIDAPANELA.pdf.jpg2019Occurrence of acrylamide and other heat-induced compounds in panela: Relationship with physicochemical and antioxidant parametersGómez-Narváez, Faver; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Contreras-Calderón, José; Ubillús, Fabiola; Cruz, Gastón; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
foods-08-00158.pdf.jpg10-may-2019Occurrence of furosine and hydroxymethylfurfural in breakfast cereals. Evolution of the Spanish market from 2006 to 2018Mesías, Marta CSIC ORCID ; Sáez-Escudero, Laura CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID