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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Impact of consumer practices on exposure to acrylamide: from retail to home, a case study for French friesMesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessOhmic_heating_Baby_foods.pdf.jpg27-ene-2016Impact of conventional sterilisation and ohmic heating on the amino acid profile in vegetable baby foodsMesías, Marta CSIC ORCID ; Wagner, Magali; George, Stéphane; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Impact of the characteristics of fresh potatoes available in-retail on exposure to acrylamide: Case study for French friesMesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessimpacthouse.pdf.jpg2020Impact of the consumer cooking practices on acrylamide formation during the preparation of French fries in Spanish householdsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess2011In vitro and in vivo effect of coffee components on the glycoxidative stressCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ullate, Mónica CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesa, M. Dolorescomunicación de congreso
openAccessOPEN_SCI_112_antiAGEs_hidroxitirosol_in_vitro.pdf.jpg8-feb-2016In vitro investigation on the antiglycative and carbonyl trapping activities of hydroxytyrosolNavarro, Marta CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Incidencia de acrilamida en patatas fritas comercializadas en la Comunidad de MadridMorales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
openAccessNOISI-12-2005-ALIMENTARIA-Acrilamida CAM.pdf.jpgoct-2005Incidencia de acrilamida en patatas fritas comerzializadas en la Comunidad de MadridMorales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Indicadores de la Reacción de Maillard en una dieta de consumo habitualDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Seiquer, Isabel CSIC ORCID; Navarro, María Pilar CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of bread crust-derived Maillard reaction products on magnesium balance in ratsRoncero Ramos, Irene CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC póster de congreso
closedAccess2013Influence of Maillard products from bread crust on magnesium bioavailability in ratsRoncero, Isabel; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccess2022_02_PTS_Gonzalez.pdf.jpg2022Influencia del ámbito de preparación en el contenido de HMF y furfural en alimentos procesados comúnmente consumidos por la población españolaGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Mesías, Marta CSIC ORCID póster de congreso
openAccessinformetripto.pdf.jpg2021Informe sobre el impacto verde europeo desde un enfoque de sistema alimentario sosteniblePío Beltrán, José; Berbel, Julio; Berdaji, Isabel; Bernabéu, Rodolfo; Boix-Fayos, Carolina CSIC ORCID; Clotet, Ramon; Colomer, Yvonne; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Flotats Ripoll, Xavier; Gil, Joan Carles; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; González-Vaqué, Luís; Intrigliolo, Diego S. CSIC ORCID; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Jarauta-Bragulat, Eusebio; Mariné, Abel; Martin Aranda, Rosa M.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Moreno, Olga; Navarro, Luis; Ortíz, Dionisio; Orzáez Calatayud, Diego; Palli, Ana; Reca, Juan; Reguant, Francesc; Romagosa, Ignacio; Sanz-Cobeña, Alberto; Savé Montserrat, Robert; Sumpsi, José María; Vidal, Mª Carmeninforme técnico
openAccessintroasses.pdf.jpg2020Introduction to the special issue: New frontiers in acrylamide study in foods—formation, analysis and exposure assessmentDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID editorial
openAccessintroeditor.pdf.jpg2022Introduction to the special issue: New frontiers in acrylamide study in foods—Formation, analysis and exposure assessmentDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Investigating the correlation between acrylamide content and browning ratio of model cookiesGökmen, Vural; Açar, Ö. Ç.; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuitsMesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
openAccessinvestigabiscui.pdf.jpg2021Investigation on heat-induced chemical indexes in traditional and reformulated biscuitsMesías, Marta CSIC ORCID ; Olombrada, Elena CSIC ORCID; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessInvestigation on the extractability.pdf.jpg2015Investigation on the extractability of melanoidins in portioned espresso coffeeBartel, C.; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessInvestigations on the Reaction of C3.pdf.jpg2016Investigations on the Reaction of C3 and C6 α-Dicarbonyl Compounds with Hydroxytyrosol and Related Compounds under Competitive ConditionsNavarro, Marta CSIC; Atzenbeck, L.; Pischetsrieder, M.; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo