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openAccessA generic procedure to monitor.pdf.jpg2009A generic procedure to monitor Maillard-derived Xuorescent compounds in cookies by Xow-injection analysisCalvarro, J.; Gökmen, Vural; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A kinetic study on 5-hydroxymethylfurfural formation in Spanish UHT milk stored at different temperaturesMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, Carmen; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006A new application of a commercial microtiter plate-based assay for assessing the antimicrobial activity of Maillard reaction productsRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessA new approach based.pdf.jpg7-may-2013A new approach based on off-line coupling of high-performance liquid chromatography with gas chromatography ¿ mass spectrometry to determine acrylamide in coffee brewBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Peña Moreno, F. de la CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2013A new approach based on off-line coupling of high-performance liquid chromatography with gas chromatography-mass spectrometry to determine acrylamide in coffee brewBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Peña Moreno, F. de la CSIC; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998A study on advanced Maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Colour formationMorales, F. J. CSIC ORCID ; Van Boekel, M. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A study on advanced maillard reaction in heated casein/sugar solutions: Fluorescence accumulationMorales, F. J. CSIC ORCID ; Van Boekel, M. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Aceite de orujo de oliva, ventajas en la frituraMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrimalinves.pdf.jpg2019Acrilamida en alimentos: una visión desde la investigación científicaMorales, F. J. CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessacriespa.pdf.jpg2020Acrilamida en galletas comercializadas en España. Evolución del mercado desde 2007‐2019Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; González-Mulero, Lucía CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAcrilamida.pdf.jpg2004Acrilamida ¿un riesgo para el consumidor?Morales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCIDartículo
openAccessIF_AGROCSIC_3.pdf.jpgjun-2004Acrilamida ¿un riesgo para la salud del consumidor?Morales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCIDartículo
openAccessacrylamidulcis.pdf.jpg2024Acrylamide and hydroxymethylfurfural formation in roasted almonds (Prunus dulcis)Mesías, Marta CSIC ORCID ; Palenzuela, Cristina; Olombrada, Elena CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in cereals, potatoes and chips. Effect of the food matrix and colonic fermentationGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess144_OPEN_SCI_ACRILAMIDA_FERMENTACIONES.pdf.jpg2023Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fractionGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Navajas-Porras, B.; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessacrylasett.pdf.jpg2021Acrylamide content in common Spanish culinary preparations and exposure from household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessSCIACRILAMIDARESTAURANTES.pdf.jpg2019Acrylamide content in French fries prepared in food service establishmentsMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessSCIACRILAMIDAPATATASINVIERNO.pdf.jpg2018Acrylamide content in French fries prepared in households: A pilot study in Spanish homesMesías, Marta CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Acrylamide content of selected Spanish foods: Survey of biscuits and bread derivativesRufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Arribas Lorenzo, Gema CSIC; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
openAccessacrysetti.pdf.jpg2021Acrylamide exposure from common culinary preparations in Spain, in household, catering and industrial settingsGonzález-Mulero, Lucía CSIC; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID artículo