English   español  

Browsing by Author Vilanova de la Torre, María del Mar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 103  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
openAccessJan-2006A análise sensorial (1ª parte).Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccessApr-2006A análise sensorial (2ª parte: A cor do viño)Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccessJul-2006A análise sensorial (3ª parte: O sentido do olfato e os aromas dos viños)Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccessJan-2006A investigación vitivinícola en Australia.Vilanova de la Torre, María del Mar; Tardáguila, Javier
closedAccess2014Albariño wine aroma enhancement through the use of a recombinant polygalacturonase from Kluyveromyces marxianusSieiro, Carmen; Villa, Tomás G.; Silva; Abigaíl F. da; García Fraga, B.; Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccess2005Ampelograpic and agronomic characteristics in different clones of cultivar Albariño (Vitis vinifera L.)Boso Alonso, Susana; Santiago Blanco, José Luis; Vilanova de la Torre, María del Mar; Martínez Rodríguez, María del Carmen
openAccessApr-2007Análise sensorial: Aromas secundarios. Aromas producidos nas fermentaciónsVilanova de la Torre, María del Mar
openAccessJan-2008Análise sensorial: Determinación da calidade de uva mediante análise sensorial descriptivo cuantitativo.Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccess2008Análisis sensorial del "Vino Tostado" en la Denominación de Origen Ribeiro (Galicia, España)Vilanova de la Torre, María del Mar; Vidal, Pablo; Cortés, Sandra
openAccessJul-2008Análisis sensorial descriptivo cuantitativo (QDA) aplicado al estudio del aroma de los vinos gallegosVilanova de la Torre, María del Mar
openAccessJan-2007Análisis sensorial: Aromas primarios. El aroma de las variedades de vid.Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccessSep-2007Análisis sensorial: los aromas terciarios del vino.Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccess2010Los antocianos como marcadores de la biodiversidad en cultivares de vid (Vitis vinifera L.) cultivados en GaliciaZamuz Castro, Sol Angel; Graña, M. J.; Lorenzo, A.; Magán, M.; Vilanova de la Torre, María del Mar; Masa Vázquez, Antón
closedAccess2007Aromatic compounds in wines produced during fermentation: Effect of three red cultivars.Vilanova de la Torre, María del Mar; Cortés, Sandra; Santiago Blanco, José Luis; Martínez Rodríguez, María del Carmen; Fernández, Esperanza
closedAccess2007Aromatic descriptors of Albariño wine from Rías Baixas A.O.C. (NW Spain)Vilanova de la Torre, María del Mar; Zamuz Castro, Sol Angel; Masa Vázquez, Antón; Vilariño, F.
closedAccess2006Aromatic diversity in Vitis vinifera Albariño. Quantification of aromatic potentialZamuz Castro, Sol Angel; Díaz, Raquel; Vilanova de la Torre, María del Mar
closedAccess2007Assimilable nitrogen utilisation and production of volatile and non-volatile compounds in chemically defined medium by Saccharomyces cerevisiae wine yeastsVilanova de la Torre, María del Mar; Ugliano, M.; Varela, C.; Siebert, T.; Pretorius, I. S.; Henschke, P. A.
openAccess2010Biodiversidad aromática de las variedades de vid cultivadas en GaliciaVilanova de la Torre, María del Mar
openAccess2003Características enológicas de cuatro variedades de vid (Vitis vinifera L.) de alto interés comercial para la zona vitícola del Principado de AsturiasSantiago Blanco, José Luis; Boso Alonso, Susana; Pérez, A.; Martínez Rodríguez, María del Carmen; Vilanova de la Torre, María del Mar
openAccess2009Características sensoriais dos viños galegos: Godello, Mencía e Albariño.Vilanova de la Torre, María del Mar