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Navegación por Autor Tudela, Juan Antonio

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess7-sep-2002Induction of Antioxidant Flavonol Biosynthesis in Fresh-Cut Potatoes. Effect of Domestic CookingTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess13-jun-2003l-Galactono-γ-Lactone Dehydrogenase Activity and Vitamin C Content in Fresh-Cut Potatoes Stored under Controlled AtmospheresTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Hernández, José Antonio CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2011Low oxygen levels and light exposure affect quality of fresh-cut Romaine lettuceMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Luna, Consuelo; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessWO2006037833A1.pdf.jpg13-abr-2006Method of preparing ready-to-eat or minimally-processed artichoke (CYNARA SCOLYMUS L.) and minimally-processed artichokes thus obtalned.Gil Muñoz, M.ª Isabel; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCIDpatente
closedAccess2000Modified atmosphere packaging of pomegranateArtés-Hernández, Francisco; Villaescusa, Raquel CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccess9-abr-2002Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut PotatoesCantos Villar, Emma; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessAlbolafio2021FoodControl.pdf.jpgmar-2021Practical applications of sensor-based methodologies for monitoring peracetic acid (PAA) as a disinfectant of fresh produce wash waterAlbolafio Deltell, Sofía; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Hernández Acosta, Natalia; Ortuño, Joaquín Ángel; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess2000Purification and kinetic characterization of peroxidase from tomato cultivated under different salinity conditionsRodríguez-López, J. N.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Martínez, Vicente CSIC ORCID; Cerdá, Antonio; García-Cánovas, Franciscoartículo
openAccessSoto2021JBuilEngin.pdf.jpgnov-2021Simulation and experimental study of residential building with north side wind tower assisted by solar chimneysSoto, Andrés; Martínez, Pedro J. CSIC ORCID; Martínez, P.; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessene-2010Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formationLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessabr-2000Thermal postharvest treatments for improving pomegranate quality and shelf lifeArtés-Hernández, Francisco; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSICartículo
openAccessLopezG2020FrontSusFoodSys.pdf.jpg2020Use of Chlorine Dioxide to Treat Recirculated Process Water in a Commercial Tomato Packinghouse: Microbiological and Chemical RisksLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2002Vitamin C retention in fresh-cut potatoesTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo