DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Tomás Barberán, Francisco

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 68 to 87 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)Type
15-Oct-2003Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cookingVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
10-Sep-2003Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian PigsCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos; López-Bote, Clemente; de la Hoz, Lorenzo; Tomás Barberán, Francisco; Ordóñez, Juan A.Artículo
13-Jun-2001Phenolic compounds and related enzymes as determinants of quality in fruits and vegetablesTomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
May-2006Polifenoles y salud. Propiedades biológicas de polifenoles de la uva y la granadaEspín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
2004Polyphenolic compounds of Mediterranean Lamiaceae and investigation of orientational effects on Acanthoscelides obtectus (Say)Regnault-Roger, Catherine; Ribodeau, Michel; Hamraoui, Abdelhaziz; Bareau, Isabelle; Blanchard, Patrice; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
2006Pomegranate juice supplementation in chronic obstructive pulmonary disease: a 5-week randomized, double-blind, placebo-controlled trialCerdá, Begoña; Soto, C.; Albaladejo, M. D.; Martínez, P.; Sánchez-Gascón, F.; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
31-Aug-2001Postharvest Induction Modeling Method Using UV Irradiation Pulses for Obtaining Resveratrol-Enriched Table Grapes: A New “Functional” Fruit?Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
24-Sep-2002Postharvest Stilbene-Enrichment of Red and White Table Grape Varieties Using UV-C Irradiation PulsesCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
24-Jan-2003Postharvest UV-C-Irradiated Grapes as a Potential Source for Producing Stilbene-Enriched Red WinesCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos; Fernández, María José; Oliva, José; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
6-Jan-2004The potent in vitro antioxidant ellagitannins from pomegranate juice are metabolised into bioavailable but poor antioxidant hydroxy–6H–dibenzopyran–6– one derivatives by the colonic microflora of healthy humansCerdá, Begoña; Espín de Gea, Juan Carlos; Parra, S.; Martínez, P.; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
23-Jul-2002Potential bioactive compounds in health promotion from broccoli cultivars grown in SpainVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
9-Sep-2004Production of Bioavailable Flavonoid Glucosides in Fruit Juices and Green Tea by Use of Fungal α-l-RhamnosidasesGonzález-Barrio, Rocío; Trindade, Luisa M.; Manzanares, Paloma; Graaff, Leo H. de; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
30-Jul-2003Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatmentsArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
15-Aug-2009Quorum sensing inhibitory and antimicrobial activities of honeys and the relationship with individual phenolicsTruchado, Pilar; López-Gálvez, Francisco; Tomás Barberán, Francisco; Allende, AnaArtículo
22-Apr-2003Repeated Oral Administration of High Doses of the Pomegranate Ellagitannin Punicalagin to Rats for 37 Days Is Not ToxicCerdá, Begoña; Cerón, José J.; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
28-Mar-2008Safety Evaluation of an Oak-Flavored Milk Powder Containing Ellagitannins upon Oral Administration in the RatAzorín-Ortuño, María; Urbán, Cristina; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Gil-Izquierdo, Ángel; Pallarés, Francisco J.; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
2007Stability of polyphenols in chokeberry (Aronia melanocarpa) subjected to in vitro gastric and pancreatic digestionBermúdez-Soto, María J.; Tomás Barberán, Francisco; García-Conesa, María TeresaArtículo
2001Sustancias fitoquímicas de frutas y hortalizas, su posible papel benficioso para la saludSantos-Buelga, Celestino; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
10-Feb-2001Synthesis of the Antioxidant Hydroxytyrosol Using Tyrosinase as BiocatalystEspín de Gea, Juan Carlos; Soler-Rivas, Cristina; Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco; Wichers, Harry J.Artículo
11-Feb-2003Total and individual glucosinolate contents in inflorescences of eight broccoli cultivars grown under various climatic and fertilisation conditionsVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; González Benavente-García, A.; García-Viguera, CristinaArtículo

Showing results 68 to 87 of 96