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Browsing by Author Tomás Barberán, Francisco

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2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos; Fontecha Alonso, F. Javier; Hernández-Ledesma, Blanca; Juárez, Manuela; Ramón Vidal, Daniel; Recio, Isidra; Saura Calixto, Fulgencio D.; Tomás Barberán, FranciscoLibro
15-Sep-2000Antioxidant activity of pomegranate juice and Its relationship with phenolic composition and processingGil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco; Hess-Pierce, Betty; Holcroft, Deirdre M.; Kadel, Adel A.Artículo
17-Jul-2002Antioxidant Capacities, Phenolic Compounds, Carotenoids, and Vitamin C Contents of Nectarine, Peach, and Plum Cultivars from CaliforniaGil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco; Kadel, Adel A.; Hess-Pierce, BettyArtículo
15-Apr-2003Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosolLarrosa, Mar; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
Jul-2003Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la saludLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, FedericoArtículo
2-May-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, FedericoArtículo
1-Jul-2005Carotenoids from New Apricot (Prunus armeniaca L.) Varieties and Their Relationship with Flesh and Skin ColorRuiz, David; Egea, José; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
14-May-2003Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence DevelopmentVallejo, Fernando; García-Viguera, Cristina; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
29-Oct-2004Characterisation of flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) by liquid chromatography–UV diode-array detection–electrospray ionisation mass spectrometryVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, FedericoArtículo
Jun-2008Characterisation of polyphenols and antioxidant properties of five lettuce varieties and escaroleLlorach, Rafael; Martínez-Sánchez, Ascensión; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, FedericoArtículo
21-May-2004Characterization and Quantitation of Antioxidant Constituents of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)Marín Fernández, Alicia; Ferreres, Federico; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
29-Oct-2005Characterization and Quantitation of Phenolic Compounds in New Apricot (Prunus armeniaca L.) VarietiesRuiz, David; Egea, José; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
17-Aug-2007Characterization of C-glycosyl flavones O-glycosylated by liquid chromatography–tandem mass spectrometryFerreres, Federico; Gil-Izquierdo, Ángel; Andrade, Paula B.; Valentão, Patricia; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
13-May-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío; Beltrán, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
11-Oct-2005The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathwayLarrosa, Mar; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
19-May-2000Dietary hydroxybenzoic acid derivatives - nature, occurrence and dietary burdenTomás Barberán, Francisco; Clifford, Michael N.Artículo
19-Feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
May-2003Effect of climatic and sulphur fertilisation conditions, on phenolic compounds and vitamin C, in the inflorescences of eight broccoli cultivarsVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
Apr-2009Effect of low inulin doses with different polymerisation degree on lipid metabolism, mineral absorption, and intestinal microbiota in rats with fat-supplemented dietAzorín-Ortuño, María; Urbán, Cristina; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Allende, Ana; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
Jun-2007Effect of mediterranean forest parasite with Curculio sp. on nutritional value of acorn for Iberian pig feeding and fat characteristicsDaza, A.; López-Bote, Clemente; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan Carlos; López Carrasco, C.; Olivares, A.; Rey, Ana I.Artículo

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