DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Requena Rolanía, María Teresa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Jun-2010Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteriaCueva Sánchez, Carolina; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Requena Rolanía, María Teresa; Bartolomé, BegoñaArtículo
Dec-2009Bioconversion of anthocyanin glycosides by Bifidobacteria and LactobacillusÁvila, Marta; Hidalgo, María; Sánchez-Moreno, Concepción; Peláez, Carmen; Requena Rolanía, María Teresa; Pascual-Teresa, Sonia deArtículo
Jan-2010Control of late blowing in cheese by adding lacticin 3147-producing Lactococcus lactis IFPL 3593 to the starterMartínez-Cuesta, M. Carmen; Bengoechea, José; Bustos, Irene; Rodríguez, Beatriz; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, CarmenArtículo
2004Determination of L-lactic acid in yoghurt by a bienzyme amperometric graphite-Teflon composite biosensorHerrero, Ana M.; Requena Rolanía, María Teresa; Reviejo, A. J.; Pingarrón, J. M.Artículo
22-Aug-2006Discrepancies between the phenotypic and genotypic characterization of Lactococcus lactis cheese isolatesPlaza, M., de la; Rodríguez, A.; Fernández de Palencia, P.; Martínez Cuesta, M. Carmen; Peláez Martínez, M. Carmen; Requena Rolanía, María TeresaArtículo
Jul-2004Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milksLuna, Pilar; Martín Diana, Ana Belén; Alonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Fuente, Miguel Ángel de la; Requena Rolanía, María Teresa; Juárez, ManuelaArtículo
12-Dec-2003Lactococcus lactis productor de bacteriocina utilizable como cultivo iniciador para acelerar la maduración de quesoMartínez-Cuesta, M. Carmen; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, CarmenPatente
Jun-2005Leches fermentadas probióticasRequena Rolanía, María Teresa; Janer Otero, Carolina; Peláez, CarmenArtículo
10-Jan-2008Method for the differentiation and quantification of lactic bacteria and bifidobacteria in fermented milks, using selective antibiotic-free culture mediaTabasco Rentero, Raquel; Paarup, Torsten; Janer Otero, Carolina; Peláez Martínez, María Carmen; Requena Rolanía, María TeresaPatente
10-Jan-2008Method for the specific simultaneous identification and detection of lactic acid bacteria and bifidobacteria in fermented milks and starter cultures for fermented milksTabasco Rentero, Raquel; Paarup, Torsten; Janer Otero, Carolina; Peláez Martínez, María Carmen; Requena Rolanía, María TeresaPatente
23-Apr-2010Procedimiento para la detección e identificación simultánea y específica de bacterias lácticas y bifidobacterias en leches fermentadas y en cultivos iniciadores para leches fermentadasTabasco Rentero, Raquel; Paarup, Torsten; Janer Otero, Carolina; Peláez Martínez, María Carmen; Requena Rolanía, María TeresaPatente
1999Purification and molecular characterization of a two component lactococcal bacteriocinMartínez-Cuesta, M. Carmen; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, CarmenPóster
2000The two peptide lantibiotic lacticin 3147 is effective in bacteriocin induced lysisMartínez-Cuesta, M. Carmen; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, CarmenPresentación

Showing results 1 to 13 of 13