English   español  

Navegación por Autor Piñeiro, Carmen

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 60  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2000Analysis of fish and squid myofibrillar proteins by capillary sodium dodecyl sulfate gel electrophoresis: Actin and myosin quantificationGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccess2010Anisakis survival in refrigerated fish products under CO2 modified-atmospherePascual, Santiago CSIC ORCID; Antonio, José Manuel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Aplicación de tecnologías basadas en hielo líquido para la conservación de productos de la pescaRodríguez, Óscar CSIC; Losada, Vanesa CSIC; Campos, Carmen A.; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Application of two-dimensional electrophoresis to the characterization of species-specific peptides useful for the differentiation of twelve species belonging to the Merluccidae familyCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Barros, Lorena CSIC; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
closedAccess2005Biochemical changes and quality loss during chilled storage of farmed turbot (Psetta maxima)Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDartículo
openAccessCharacterization_partial_sequencing.pdf.jpg2001Characterization and partial sequencing of species-specific sarcoplasmic polypeptides from commercial hake species by mass spectrometry following two-dimensional electrophoresisPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Marina, Anabel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Characterization of the nuclease diphosphate kinase B (NDKB) in the Merlucciidae family by MALDI-TOF-MS and nESI-MS de novo sequencingCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Cañas, Benito; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Chemical Composition and Nutricional Value of a Finfish Species Rejected to Sea: Rock CodGonzález, M. Jesús CSIC ORCID; Silva, Elsa CSIC; Núñez, Cruz; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Contribution of proteomics techniques to understanding the interrelationship between food and healthCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Eguiraun, H.; Cañas, Benito; Martínez, Iciar CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Current status of aquaculture: figures, evolution of raw materials, farming and nutritionPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Maroto, Juliocapítulo de libro
openAccessDamage_inhibition_during_frozen_storage.pdf.jpg2004Damage inhibition during frozen storage of horse mackerel (Trachurus trachurus) fillets by a previous plant extract treatmentAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Lugasi, Andrea; Hóvári, Judit; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Lebovics, Vera; Jakóczi, Ivánartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005De novo sequencing of seafood thermostable proteinsCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Gallardo, José Manuel CSICcomunicación de congreso
closedAccess1995Denaturation of fish proteins during frozen storage: role of formaldehydeGonzález Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Desarrollo y estudio de la robustez de un método analítico para la determinación de ácidos grasos por cromatografía líquida de gases en productos pesquerosGarcía-Blanco, Ana CSIC; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Mirón, Jesús CSIC ORCIDartículo
closedAccess1999Development of a sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis reference method for the analysis and identification of fish species in raw and heat-processed samples: A collaborative studyPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
openAccessDevelopment indirect actinin.pdf.jpg2008Development of an indirect α-actinin-based immunoassay for the evaluation of protein breakdown and quality loss in fish species subjected to different chilling methodsCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Losada, Vanesa CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Discrimination of close-related fish species by LC-MS/MS using the selected ion reaction monitoring scanning modeCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Cañas, Benito; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
openAccessEffect_slurry_ice_chemical.pdf.jpg2004Effect of slurry ice on chemical changes related to quality loss during European Hake (Merluccius merluccius) chilled storageLosada, Vanesa CSIC; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessEffect_storage_slurry_ice.pdf.jpg2006Effect of storage in slurry ice on the quality and shelf life of farmed turbot (Psetta maxima)Rodríguez, Óscar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Effects of newer slurry ice systems on the quality of aquatic food products: A comparative review versus flake-ice chilling methodsPiñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo