English
español
Navegación por Autor Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2012 | Influence of locally-selected yeast on the chemical and sensorial properties of Albariño white wines | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Influence of yeast mannoproteins in the aroma improvement of white wines | Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 12-mar-2012 | Mejora de la calidad de vinos de la variedad Albariño mediante crianza biológica anaerobia con la levadura ecotípica Saccharomyces cerevisae DSM 21378 | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 14-dic-2009 | Method for obtaining wines made from the Albariño grape variety (and others) with a high aromatic content, using and ecotypic yeast | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; León Romero, Angela María CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID | patente |