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Issue DateTitleAuthor(s)Type
1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.Artículo
2010Perspectives of the potential implications of wine polyphenols on human oral and gut microbiotaRequena, Teresa; Monagas, María; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Campo, R. del; Ávila, Marta; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Polifenoles como una alternativa natural a los sulfitos en el control del crecimiento de bacterias lácticas en vinos: eficacia tecnológica y mecanismos bioquímicos y moleculares implicadosGarcía-Ruiz, Almudena; Bartolomé, Begoña; Cueva, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Requena, Teresa; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaComunicación de congreso
2008Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wineGarcía-Ruiz, A.; Bartolomé Sualdea, Begoña; Martínez-Rodríguez, Adolfo José; Pueyo, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2011Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic aminesGarcía-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
27-Jan-2011Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo CO2 supercríticoMoreno Arribas, Mª Victoria; Mendiola, J. A.; Ibáñez, Elena; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, InmaculadaSolicitud de patente
29-Jun-2009Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo de CO2 supercríticoPozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Mendiola León, Jose Antonio; Ibáñez, Elena; Moreno Arribas, Mª VictoriaPatente
2013Profiling of microbial-derived phenolic metabolites in human feces after moderate red wine intakeMuñoz-González, Irene; Jiménez-Girón, Ana; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
1999A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wineManca de Nadra, M. C.; Farias, M. E.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.Artículo
2001Purification and characterization of tyrosine decarboxylase of Lactobacillus brevis IOEB 9809 isolated from wineMoreno Arribas, Mª Victoria; Lonvaud-Funel, A.Artículo
2014Recovery of aromatic aglycones from grape pomace winemaking by-products by using liquid-liquid and pressurized-liquid extractionMuñoz-González, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2014Red wine and oenological extracts display antimicrobial effects in an oral bacteria biofilm modelMuñoz-González, Irene; Thurnheer, Thomas; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Reversed-phase high-performance liquid chromatography–fluorescence detection for the analysis of glutathione and its precursor γ-glutamyl cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive dry yeast preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Rodríguez-Bencomo, Juan JoséArtículo
Jun-2010Role of glutathione enriched inactive yeast preparations on the aroma of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada; Rodríguez-Bencomo, J. J.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesPóster
2010Role of specific components from commercial inactive dry yeast winemaking preparations on the growth of wine lactic acid bacteriaAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; García-Ruiz, Almudena; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2011Sherry winesPozo-Bayón, Mª Ángeles; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2011SIMGI: Dynamic Gastrointestinal Simulator of digestion and fermentation processesRequena, Teresa; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Bartolomé, Begoña; Peláez, Carmen; Molina, Elena; Recio, IsidraPóster
2011Synthesis, analytical features, and biological relevance of 5-(3′,4′-Dihydroxyphenyl)-γ-valerolactone, a microbial metabolite derived from the catabolism of dietary flavan-3-olsSánchez-Patán, Fernando; Chioua, Mourad; Garrido, Ignacio; Cueva, Carolina; Samadi, Abdelouahid; Marco Contelles, José Luis; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, Begoña; Monagas, MaríaArtículo
2011Volatile and sensory characterization of Xarel.lo white winesMuñoz-González, Carolina; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartra-Sebastian, E.; Puig-Pujol, A.; García-Cazorla, J.; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2012Wine features related to safety and consumer health: an integrated perspectivePozo-Bayón, Mª Ángeles; Monagas, María; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo

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