DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Moreno Arribas, Mª Victoria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 54 to 73 of 81
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Lactobacillus plantarum IFPL935 favors the initial metabolism of red wine polyphenols when added to a colonic microbiotaBarroso, Elvira; Sánchez-Patán, Fernando; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª Victoria; Peláez, Carmen; Requena, Teresa; Wiele, Tom van de; Martínez-Cuesta, M. CarmenArtículo
1-Sep-2014Libro de abstracts I Jornadas Científicas del CIAL, CIAL forum 2014Moreno Arribas, Mª Victoria; Fornari, TizianaLibro
5-Jun-2014Metabolismo de isoflavonas y otros compuestos fenólicos y su relación con la microbiota intestinalGuadamuro, Lucía; Mayo Pérez, Baltasar; Delgado, Susana; Flórez García, Ana Belén; Jiménez-Girón, Ana; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª Victoria; Suárez, AdolfoPóster
2008Nitrogen compounds and polysaccharides changes during the biological ageing of sherry winesVillamiel Guerra, Mar; Polo, M. C.; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2006Occurrence and significance of quercitol and other inositols in wines during oak wood agingCarlavilla, Davinia; Villamiel, Mar; Martínez-Castro, Isabel; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2008Occurrence of lactic acid bacteria and biogenic amines in biologically aged winesMoreno Arribas, Mª Victoria; Polo, M. C.Artículo
2011Parcial replacement of sulfur dioxide by antimicrobial phenolic extracts as a preservative of wine: effects on wine organoleptic characteristicsRodríguez-Bencomo, Juan José; García-Ruiz, Almudena; Sánchez-Patán, Fernando; González-Rompinelli, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaPóster
2008Partial characterization of peptides from red wines. Changes during malolactic fermentation and ageing with leesAlcaide-Hidalgo, J. M.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Polo, M. C.; Pueyo, E.Artículo
1996Peptides in musts and wines. Changes during the manufacture of cavas (Sparkling wines)Moreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.Artículo
2010Perspectives of the potential implications of wine polyphenols on human oral and gut microbiotaRequena, Teresa; Monagas, María; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Campo, R. del; Ávila, Marta; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Polifenoles como una alternativa natural a los sulfitos en el control del crecimiento de bacterias lácticas en vinos: eficacia tecnológica y mecanismos bioquímicos y moleculares implicadosGarcía-Ruiz, Almudena; Bartolomé, Begoña; Cueva, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Requena, Teresa; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaComunicación de congreso
2008Potential of phenolic compounds for controlling lactic acid bacteria growth in wineGarcía-Ruiz, A.; Bartolomé Sualdea, Begoña; Martínez-Rodríguez, Adolfo José; Pueyo, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2011Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic aminesGarcía-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
27-Jan-2011Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo CO2 supercríticoMoreno Arribas, Mª Victoria; Mendiola, J. A.; Ibáñez, Elena; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, InmaculadaSolicitud de patente
29-Jun-2009Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo de CO2 supercríticoPozo-Bayón, Mª Ángeles; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Mendiola León, Jose Antonio; Ibáñez, Elena; Moreno Arribas, Mª VictoriaPatente
2013Profiling of microbial-derived phenolic metabolites in human feces after moderate red wine intakeMuñoz-González, Irene; Jiménez-Girón, Ana; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
1999A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wineManca de Nadra, M. C.; Farias, M. E.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.Artículo
2001Purification and characterization of tyrosine decarboxylase of Lactobacillus brevis IOEB 9809 isolated from wineMoreno Arribas, Mª Victoria; Lonvaud-Funel, A.Artículo
2014Recovery of aromatic aglycones from grape pomace winemaking by-products by using liquid-liquid and pressurized-liquid extractionMuñoz-González, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2014Red wine and oenological extracts display antimicrobial effects in an oral bacteria biofilm modelMuñoz-González, Irene; Thurnheer, Thomas; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo

Showing results 54 to 73 of 81