DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Moreno Arribas, Mª Victoria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 13 to 32 of 81
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Sep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2012Capability of Lactobacillus plantarum IFPL935 to catabolize Flavan-3-ol compounds and complex phenolic extractsSánchez-Patán, Fernando; Tabasco, Raquel; Monagas, María; Requena, Teresa; Peláez, Carmen; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.Artículo
1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.; Martín Álvarez, Pedro JesúsArtículo
Jun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig Puyol, Anna; Moreno Arribas, Mª VictoriaPóster
Jul-2006Chiral MEKC-LIF of amino acids in foods: Analysis of vinegarsCarlavilla, Davinia; Moreno Arribas, Mª Victoria; Fanali, Salvatore; Cifuentes, AlejandroArtículo
31-Jan-2006Combining microsatellite markers and capillary gel electrophoresis with laser-induced fluorescence to identify the grape (Vitis vinifera) variety of mustsRodríguez-Plaza, P.; González García, Ramón; Moreno Arribas, Mª Victoria; Polo, M. C.; Bravo, Gema; Martínez-Zapater, José M.; Martínez Rodríguez, María del Carmen; Cifuentes, AlejandroArtículo
2013Comparative study of microbial-derived phenolic metabolites in human feces after intake of gin, red wine, and dealcoholized red wineJiménez-Girón, Ana; Queipo-Ortuño, María Isabel; Muñoz, Irene; Sánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Tinahones, Francisco J.; Andrés-Lacueva, Cristina; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
Feb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, BegoñaArtículo
2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernandez, T.; Estrella, I.; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen; Ruiz-Larrrea, F.; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2011Determination of Microbial Phenolic Acids in Human Faeces by UPLC-ESI-TQ MSSánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
2012Efecto de los polifenoles sobre el crecimiento y metabolismo de bacterias lácticas del vino. Potencial uso como alternativa al empleo de los sulfitos durante la vinificaciónGarcía-Ruiz, AlmudenaTesis
2011Efecto del consumo moderado del vino sobre la microbiota de la cavidad bucalTabasco, Raquel; García-Cayuela, Tomás; Muñoz, Irene; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, Begoña; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Requena, TeresaPóster
Oct-2011Effect of grape polyphenols on lactic acid bacteria and bifidobacteria growth: Resistance and metabolismTabasco, Raquel; Sánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª Victoria; Peláez, Carmen; Requena, TeresaArtículo
2012Effect of using glutathione-enrichedinactive dry yeast preparations on the phenolic composition of rosé grenache wines during winemakingAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Garrido, Ignacio; Bartolomé, Begoña; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012El CSIC desarrolla un método para producir vinos libres de aminasMoreno Arribas, Mª VictoriaTrabajo de divulgación
2012El CSIC fa public un nou tractament d'origen natural per a la degradacio d'amines biogenesMoreno Arribas, Mª VictoriaTrabajo de divulgación
2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen; García-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Muñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaPóster
11-Apr-2013Enzyme extracts from vine fungi that degrade biogenic amines in winesMoreno Arribas, Mª Victoria; Cueva Sánchez, Carolina; Bartolomé, Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Salazar, Nuria; Vicente Pérez, María; Bills, GeraldPatente

Showing results 13 to 32 of 81