DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Moreno Arribas, Mª Victoria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 18 to 37 of 104
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Sep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2012Capability of Lactobacillus plantarum IFPL935 to catabolize Flavan-3-ol compounds and complex phenolic extractsSánchez-Patán, Fernando; Tabasco, Raquel; Monagas, María; Requena, Teresa; Peláez, Carmen; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.Artículo
2014Changes in faecal metabolome after moderate consumption of red wine by healthy subjectsJiménez-Girón, Ana; Ibáñez, Clara; Cifuentes, Alejandro; Simó, Carolina; Muñoz-González, Irene; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaComunicación de congreso
1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Polo, M. C.; Martín Álvarez, Pedro JesúsArtículo
Jun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig Puyol, Anna; Moreno Arribas, Mª VictoriaComunicación de congreso
Jul-2006Chiral MEKC-LIF of amino acids in foods: Analysis of vinegarsCarlavilla, Davinia; Moreno Arribas, Mª Victoria; Fanali, Salvatore; Cifuentes, AlejandroArtículo
31-Jan-2006Combining microsatellite markers and capillary gel electrophoresis with laser-induced fluorescence to identify the grape (Vitis vinifera) variety of mustsRodríguez-Plaza, P.; González García, Ramón; Moreno Arribas, Mª Victoria; Polo, M. Carmen; Bravo, Gema; Martínez-Zapater, José M.; Martínez Rodríguez, María del Carmen; Cifuentes, AlejandroArtículo
2015Comparative in vitro fermentations of cranberry and grape seed polyphenols with colonic microbiotaSánchez-Patán, Fernando; Barroso, Elvira; Wiele, Tom van de; Jiménez-Girón, Ana; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Requena, Teresa; Bartolomé, BegoñaArtículo
2013Comparative study of microbial-derived phenolic metabolites in human feces after intake of gin, red wine, and dealcoholized red wineJiménez-Girón, Ana; Queipo-Ortuño, María Isabel; Muñoz-González, Irene; Sánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Tinahones, Francisco J.; Andrés-Lacueva, Cristina; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
Feb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, BegoñaArtículo
2010Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Cueva, Carolina; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaComunicación de congreso
2007Contribución de la fermentación malláctica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composición fenólica no antociánica de vinos tintosMoreno Arribas, Mª Victoria; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel; Ruiz-Larrrea, FernandaComunicación de congreso
2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, Teresa; Estrella, Isabel; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2011Determination of Microbial Phenolic Acids in Human Faeces by UPLC-ESI-TQ MSSánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
2007Ecología y diversidad de bacterias lácticas y presencia de aminas biógenas en vinos de crianza biológicaMoreno Arribas, Mª Victoria; Polo, M. CarmenComunicación de congreso
2011Efecto del consumo moderado del vino sobre la microbiota de la cavidad bucalTabasco, Raquel; García-Cayuela, Tomás; Muñoz-González, Irene; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, Begoña; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Requena, TeresaPóster
Oct-2011Effect of grape polyphenols on lactic acid bacteria and bifidobacteria growth: Resistance and metabolismTabasco, Raquel; Sánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª Victoria; Peláez, Carmen; Requena, TeresaArtículo
2012Effect of using glutathione-enrichedinactive dry yeast preparations on the phenolic composition of rosé grenache wines during winemakingAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Garrido, Ignacio; Bartolomé, Begoña; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo

Showing results 18 to 37 of 104