DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Moreno Arribas, Mª Victoria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 21 to 40 of 76
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Determination of Microbial Phenolic Acids in Human Faeces by UPLC-ESI-TQ MSSánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
2012Efecto de los polifenoles sobre el crecimiento y metabolismo de bacterias lácticas del vino. Potencial uso como alternativa al empleo de los sulfitos durante la vinificaciónGarcía-Ruiz, AlmudenaTesis
2011Efecto del consumo moderado del vino sobre la microbiota de la cavidad bucalTabasco, Raquel; García-Cayuela, Tomás; Muñoz, Irene; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, Begoña; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Requena, TeresaPóster
Oct-2011Effect of grape polyphenols on lactic acid bacteria and bifidobacteria growth: Resistance and metabolismTabasco, Raquel; Sánchez-Patán, Fernando; Monagas, María; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª Victoria; Peláez, Carmen; Requena, TeresaArtículo
2012El CSIC desarrolla un método para producir vinos libres de aminasMoreno Arribas, Mª VictoriaTrabajo de divulgación
2012El CSIC fa public un nou tractament d'origen natural per a la degradacio d'amines biogenesMoreno Arribas, Mª VictoriaTrabajo de divulgación
2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen; García-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Muñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaPóster
11-Apr-2013Enzyme extracts from vine fungi that degrade biogenic amines in winesMoreno Arribas, Mª Victoria; Cueva Sánchez, Carolina; Bartolomé, Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Salazar, Nuria; Vicente Pérez, María; Bills, GeraldPatente
Mar-2011España investiga mucho y bien pero patenta pocoMoreno Arribas, Mª VictoriaTrabajo de divulgación
2014Evaluation of SPE as Preparative Technique for the Analysis of Phenolic Metabolites in Human FecesMuñoz, Irene; Sánchez-Patán, Fernando; Jiménez-Girón, Ana; Cueva Sánchez, Carolina; Monagas, María; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
2013Evolution of amino acids and biogenic amines in natural ciders as a function of the year and the manufacture stepsGarai-Ibabe, Gaizka; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2007Evolution of red wine anthocyanins during malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing withMoreno Arribas, Mª Victoria; Gómez-Cordovés, Carmen; Martín Álvarez, Pedro JesúsArtículo
2012Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina; Moreno Arribas, Mª Victoria; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Cueva Sánchez, Carolina; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2006Formation of biogenic amines throughout the industrial manufacture of red wineMarcobal, Ángela; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Polo, M. Carmen; Munoz, Rosario; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
1998Fractionation and partial characterization of protein fractions present at different stages of the production of sparkling winesLuguera, C.; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pueyo, E.; Bartolomé Sualdea, Begoña; Polo, M. C.Artículo
2013Genetic diversity of Oenoccoccus oeni isolated from wines treated with phenolic extracts as antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena; Tabasco, Raquel; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Gut microbial catabolism of grape seed flavan-3-ols by human faecal microbiota. Targetted analysis of precursor compounds, intermediate metabolites and end-productsSánchez-Patán, Fernando; Cueva Sánchez, Carolina; Monagas, María; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
2008Identification of the origin of commercial enological tannins by the analysis of monosaccharides and polyalcoholsSanz, M. Luz; Martínez-Castro, Isabel; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2014Impact of glutathione-enriched inactive dry yeast preparations on the stability of terpenes during model wine agingRodríguez-Bencomo, Juan José; Andújar-Ortiz, Inmaculada; Moreno Arribas, Mª Victoria; Simó, Carolina; González, Javier; Chana, Antonio; Dávalos, Juan Z.; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo
2014Impact of the nonvolatile wine matrix composition on the in vivo aroma release from winesMuñoz-González, Carolina; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Pozo-Bayón, Mª ÁngelesArtículo

Showing results 21 to 40 of 76