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Navegación por Autor Marmesat, Susana

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-oct-2006Rapid and accurate analysis of epoxyacids, ketoacids and hydroxyacids in used frying oilsMarmesat, Susana CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC póster de congreso
openAccessPolar.pdf.jpg30-jun-2007A rapid method for determination of polar compounds in used frying fats and oilsMarmesat, Susana CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-may-2010Recent possibilities in the analysis of used frying oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSICcomunicación de congreso
openAccess575.pdf.jpg30-jun-2009Relationship between changes in peroxide value and conjugated dienes during oxidation of sunflower oils with different degree of unsaturationMarmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-ago-2008Thermostability of genetically modified sunflower oils differing in fatty acid and tocopherol compositionsMarmesat, Susana CSIC; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Fernández-Martínez, José María; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessVariables.pdf.jpg30-sep-2007Uncontrolled variables in frying studies: differences in repeatability between thermoxidation and frying experimentsMachado, Eliana Rodrigues; Marmesat, Susana CSIC; Abrantes, Shirley; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo