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Navegación por Autor Mínguez Mosquera, María Isabel

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closedAccessoct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess2002Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive VarietiesHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessEffect of phenolic_Gallardo_ComCong2008.pdf.jpg14-ago-2008Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activityGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCaco-2.pdf.jpg1-oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccessnov-2003Evidence for the involvement of lipoxygenase in the oxidative processes associated with the appearance of green staining alteration in the Gordal oliveGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessene-1994Formation and Transformation of Pigments during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. Bola and AgridulceMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
openAccessTable_olive_processing.pdf.jpg14-jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccess24-jun-2009Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium CellsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessSecado.pdf.jpg30-oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess24-sep-2008Isolation and Identification of the Carotenoid Capsolutein from Capsicum annuum as Cucurbitaxanthin AHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2010Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varietiesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess24-sep-2002Pectins as possible source of the copper involved in the green staining alteration of cv. Gordal table olivesGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessnov-2010Physicochemical and microbiological characterization of the dehydration processing of red pepper fruits for paprika productionGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Aranda, Emilio; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
closedAccess12-ene-2011Picrocrocin kinetics in aqueous saffron spice extracts (Crocus sativus L.) upon thermal treatmentSánchez, Ana; Carmona, Manuel CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Alonso, Gonzalo L.artículo
openAccessIG_AGROCSIC_4.pdf.jpgdic-2005Pigmentos carotenoides en frutas y vegetales: mucho más que simples “colorantes” naturalesMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
openAccessposter expoliva 2009 Digital  CSIC.pdf.jpg13-may-2009Los pigmentos como marcadores de trazabilidad del aceite de olivaGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Roca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccess27-jul-2001Rapid Spectrophotometric Determination of Red and Yellow Isochromic Carotenoid Fractions in Paprika and Red Pepper OleoresinsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess23-nov-2006A Rapid Spectrophotometric Method for the Determination of Peroxide Value in Food Lipids with High Carotenoid ContentHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessSPE-HPLC.pdf.jpg14-jun-2004Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of phenophytin a and pyropheophytin a in olive oilsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccess1-jul-2005Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of pheophytin a and pyropheophytin a in olive oilsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo