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Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)Tipo
30-jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio; Mínguez Mosquera, María Isabel; Negro, Juan J.; Garrido Fernández, J.; Cascajo Almenara, M. V.Artículo
sep-2007Bioaccessibility of carotenes from carrots: Effect of cooking and addition of oilHornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
jun-2005Características químicas nutricionales y funcionales de los alimentosMínguez Mosquera, María Isabel; Pérez Gálvez, AntonioArtículo
8-ago-2000Carotenoid Biosynthesis Changes in Five Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars during Ripening. Cultivar Selection for BreedingHornero-Méndez, Dámaso; Gómez-Ladrón de Guevara, Ricardo; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
18-feb-2000Carotenoid pigments in Rosa mosqueta hips, an alternative carotenoid source for foodsHornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
1994Changes in Carotenoid Esterification during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. BolaMínguez Mosquera, María Isabel; Hornero-Méndez, DámasoArtículo
15-ene-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
31-ago-2002Characterization of Carotenoid High-Producing Capsicum annuum Cultivars Selected for Paprika ProductionHornero-Méndez, Dámaso; Costa García, Joaquín; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
17-sep-2002Chlorophyll disappearance and chlorophyllase activity during ripening of Capsicum annuum L fruitsHornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
jul-1994Comparative Study of the Effect of Paprika Processing on the Carotenoids in Peppers (Capsicum annuum) of the Bola and Agridulce VarietiesMínguez Mosquera, María Isabel; Hornero-Méndez, DámasoArtículo
1991Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgenGandul-Rojas, Beatriz; Gallardo Guerrero, Lourdes; Garrido Fernández, J.; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María; Gallardo Guerrero, Lourdes; Mínguez Mosquera, María Isabel; Gandul-Rojas, BeatrizArtículo
30-sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio; Mínguez Mosquera, María Isabel; Garrido Fernández, J.; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, VicenteArtículo
oct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
2002Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive VarietiesHornero-Méndez, Dámaso; Gallardo Guerrero, Lourdes; Jarén-Galán, Manuel; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
1-oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes; Gandul-Rojas, Beatriz; Mínguez Mosquera, María IsabelPóster
nov-2003Evidence for the involvement of lipoxygenase in the oxidative processes associated with the appearance of green staining alteration in the Gordal oliveGallardo Guerrero, Lourdes; Jarén-Galán, Manuel; Hornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
ene-1994Formation and Transformation of Pigments during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. Bola and AgridulceMínguez Mosquera, María Isabel; Hornero-Méndez, DámasoArtículo
14-jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz; Jarén-Galán, Manuel; Mínguez Mosquera, María IsabelPóster
30-oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio; Garrido Fernández, J.; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo

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