English   español  

Navegación por Autor Mínguez Mosquera, María Isabel

Mostrando resultados 1 a 20 de 39  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess504.pdf.jpg30-jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Negro, Juan José; Garrido Fernández, J. ; Cascajo Almenara, M. V.Artículo
closedAccesssep-2007Bioaccessibility of carotenes from carrots: Effect of cooking and addition of oilHornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
openAccessIG_AGROCSIC_5.pdf.jpgjun-2005Características químicas nutricionales y funcionales de los alimentosMínguez Mosquera, María Isabel ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
closedAccess8-ago-2000Carotenoid Biosynthesis Changes in Five Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars during Ripening. Cultivar Selection for BreedingHornero-Méndez, Dámaso ; Gómez-Ladrón de Guevara, Ricardo; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccess18-feb-2000Carotenoid pigments in Rosa mosqueta hips, an alternative carotenoid source for foodsHornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccess1994Changes in Carotenoid Esterification during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. BolaMínguez Mosquera, María Isabel ; Hornero-Méndez, Dámaso Artículo
closedAccess15-ene-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio ; Hornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccess31-ago-2002Characterization of Carotenoid High-Producing Capsicum annuum Cultivars Selected for Paprika ProductionHornero-Méndez, Dámaso ; Costa García, Joaquín; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccess17-sep-2002Chlorophyll disappearance and chlorophyllase activity during ripening of Capsicum annuum L fruitsHornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccessjul-1994Comparative Study of the Effect of Paprika Processing on the Carotenoids in Peppers (Capsicum annuum) of the Bola and Agridulce VarietiesMínguez Mosquera, María Isabel ; Hornero-Méndez, Dámaso Artículo
openAccessHPLC.pdf.jpg1991Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgenGandul-Rojas, Beatriz ; Gallardo Guerrero, Lourdes ; Garrido Fernández, J. ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccess2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Gandul-Rojas, Beatriz Artículo
openAccessCarotenoide.pdf.jpg30-sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Garrido Fernández, J. ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, VicenteArtículo
closedAccessoct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio ; Hornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccess2002Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive VarietiesHornero-Méndez, Dámaso ; Gallardo Guerrero, Lourdes ; Jarén-Galán, Manuel ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
openAccessCaco-2.pdf.jpg1-oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Mínguez Mosquera, María Isabel Póster
closedAccessnov-2003Evidence for the involvement of lipoxygenase in the oxidative processes associated with the appearance of green staining alteration in the Gordal oliveGallardo Guerrero, Lourdes ; Jarén-Galán, Manuel ; Hornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
closedAccessene-1994Formation and Transformation of Pigments during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. Bola and AgridulceMínguez Mosquera, María Isabel ; Hornero-Méndez, Dámaso Artículo
openAccessTable_olive_processing.pdf.jpg14-jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz ; Jarén-Galán, Manuel ; Mínguez Mosquera, María Isabel Póster
openAccessSecado.pdf.jpg30-oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio ; Garrido Fernández, J. ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo