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Navegación por Autor Mínguez Mosquera, María Isabel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess18-feb-2000Carotenoid pigments in Rosa mosqueta hips, an alternative carotenoid source for foodsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess1994Changes in Carotenoid Esterification during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. BolaMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
closedAccess15-ene-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess31-ago-2002Characterization of Carotenoid High-Producing Capsicum annuum Cultivars Selected for Paprika ProductionHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Costa García, Joaquín; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess17-sep-2002Chlorophyll disappearance and chlorophyllase activity during ripening of Capsicum annuum L fruitsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessjul-1994Comparative Study of the Effect of Paprika Processing on the Carotenoids in Peppers (Capsicum annuum) of the Bola and Agridulce VarietiesMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
openAccessHPLC.pdf.jpg1991Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgenGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessCarotenoide.pdf.jpg30-sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicenteartículo
closedAccessoct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess2002Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive VarietiesHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessEffect of phenolic_Gallardo_ComCong2008.pdf.jpg14-ago-2008Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activityGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCaco-2.pdf.jpg1-oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccessnov-2003Evidence for the involvement of lipoxygenase in the oxidative processes associated with the appearance of green staining alteration in the Gordal oliveGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessene-1994Formation and Transformation of Pigments during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. Bola and AgridulceMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
openAccessTable_olive_processing.pdf.jpg14-jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccess24-jun-2009Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium CellsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessSecado.pdf.jpg30-oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess24-sep-2008Isolation and Identification of the Carotenoid Capsolutein from Capsicum annuum as Cucurbitaxanthin AHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2010Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varietiesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo