English   español  

Navegación por Autor Mínguez Mosquera, María Isabel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 46  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1993A study of the lipids and carotenoprotein in the prawn, Penaeus japonicusMuriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1992Action of chlorophylls on the stability of virgin olive oilGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Garrido-Fernández, Juan; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccess504.pdf.jpg30-jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Negro, Juan J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Cascajo Almenara, M. V. CSIC ORCIDartículo
closedAccesssep-2007Bioaccessibility of carotenes from carrots: Effect of cooking and addition of oilHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessIG_AGROCSIC_5.pdf.jpgjun-2005Características químicas nutricionales y funcionales de los alimentosMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccess8-ago-2000Carotenoid Biosynthesis Changes in Five Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars during Ripening. Cultivar Selection for BreedingHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gómez-Ladrón de Guevara, Ricardo; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess18-feb-2000Carotenoid pigments in Rosa mosqueta hips, an alternative carotenoid source for foodsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess1994Changes in Carotenoid Esterification during the Fruit Ripening of Capsicum annuum Cv. BolaMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
closedAccess15-ene-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess31-ago-2002Characterization of Carotenoid High-Producing Capsicum annuum Cultivars Selected for Paprika ProductionHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Costa García, Joaquín; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess17-sep-2002Chlorophyll disappearance and chlorophyllase activity during ripening of Capsicum annuum L fruitsHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessjul-1994Comparative Study of the Effect of Paprika Processing on the Carotenoids in Peppers (Capsicum annuum) of the Bola and Agridulce VarietiesMínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
openAccessHPLC.pdf.jpg1991Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgenGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
openAccessCarotenoide.pdf.jpg30-sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicenteartículo
closedAccessoct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccess2002Differences in the Activity of Superoxide Dismutase, Polyphenol Oxidase and Cu-Zn Content in the Fruits of Gordal and Manzanilla Olive VarietiesHornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
openAccessEffect of phenolic_Gallardo_ComCong2008.pdf.jpg14-ago-2008Effect of phenolic compounds present in olive pulp on peroxidase-chlorophyll bleaching activityGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Ríos-Martín, Juan José; Roca, María CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCaco-2.pdf.jpg1-oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICpóster de congreso
closedAccessnov-2003Evidence for the involvement of lipoxygenase in the oxidative processes associated with the appearance of green staining alteration in the Gordal oliveGallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Jarén-Galán, Manuel CSIC ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo