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Navegación por Autor López-Bote, Clemente
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1-jun-2016 | Effect of dietary selenium source (organic vs. mineral) and muscle pH on meat quality characteristics of pigs | Calvo, Luis; Toldrá, Fidel; Rodríguez, Ana I.; López-Bote, Clemente; Rey, Ana I | artículo |
closedAccess | | jun-2007 | Effect of mediterranean forest parasite with Curculio sp. on nutritional value of acorn for Iberian pig feeding and fat characteristics | Daza, A.; López-Bote, Clemente; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López Carrasco, C.; Olivares, A.; Rey, Ana I. | artículo |
closedAccess | | 11-sep-2007 | Iberian Pig as a Model To Clarify Obscure Points in the Bioavailability and Metabolism of Ellagitannins in Humans | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Cerdá, Begoña; López-Bote, Clemente; Rey, Ana I.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
| | 20-mar-2024 | Long-Term Effect of Maternal Antioxidant Supplementation on the Lipid Profile of the Progeny According to the Sow’s Parity Number | Gómez, Gerardo; Laviano, Hernan D.; García-Casco, Juan; Muñoz, Maria; Gómez, Fernando; Sánchez-Esquiliche, Fernando; González-Bulnes, Antonio; López-Bote, Clemente; Óvilo, Cristina; Rey, Ana I. | artículo |
closedAccess | | 10-sep-2003 | Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian Pigs | Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ordóñez, Juan A. | artículo |