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Navegación por Autor López-Bote, Clemente

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFSN2017-Calvo.pdf.jpg1-jun-2016Effect of dietary selenium source (organic vs. mineral) and muscle pH on meat quality characteristics of pigsCalvo, Luis; Toldrá, Fidel; Rodríguez, Ana I.; López-Bote, Clemente; Rey, Ana Iartículo
closedAccessjun-2007Effect of mediterranean forest parasite with Curculio sp. on nutritional value of acorn for Iberian pig feeding and fat characteristicsDaza, A.; López-Bote, Clemente; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López Carrasco, C.; Olivares, A.; Rey, Ana I.artículo
closedAccess11-sep-2007Iberian Pig as a Model To Clarify Obscure Points in the Bioavailability and Metabolism of Ellagitannins in HumansEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Cerdá, Begoña; López-Bote, Clemente; Rey, Ana I.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
20-mar-2024Long-Term Effect of Maternal Antioxidant Supplementation on the Lipid Profile of the Progeny According to the Sow’s Parity NumberGómez, Gerardo; Laviano, Hernan D.; García-Casco, Juan; Muñoz, Maria; Gómez, Fernando; Sánchez-Esquiliche, Fernando; González-Bulnes, Antonio; López-Bote, Clemente; Óvilo, Cristina; Rey, Ana I.artículo
closedAccess10-sep-2003Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian PigsCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ordóñez, Juan A.artículo