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Navegación por Autor López López, Inés
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
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openAccess | 22-sep-2011 | Method for obtaining healthy meat products using algae | Cofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | solicitud de patente | |
closedAccess | 2010 | Nutritional and antioxidant properties of different brown and red Spanish edible seaweeds | Cofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Larrea, María Teresa CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo | |
closedAccess | 2008 | Raman spectroscopic evaluation of meat batter structural changes induced by thermal treatment and salt addition | Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; López López, Inés CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |