DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Hernández, Teresa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 5 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.)López, A.; El-Naggar, T; Dueñas, Montserrat; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel; Hernández, Teresa; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. ElviraArtículo
2015Effect of soaking and fermentation on content of phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit) and mung beans (Vigna radiata [L] Wilczek)Landete, José María; Hernández, Teresa; Robredo, S.; Dueñas, Montserrat; Rivas, Blanca de las; Estrella, Isabel; Muñoz, RosarioArtículo
2011High presure-modified starches as carriers for phenolic compoundsGórecki, Adrian R.; Błaszczak, Wioletta; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel; Bartolomé, Begoña; Garrido, LeoncioPóster
2007Influencia de los tratamientos de lavado en la composición fenólica de tapones de corcho para uso enológicoHernández, Teresa; Estrella, Isabel; González-Adrados, José Ramón; García-Vallejo, María Concepción; Juanola, Roser; Moliner, MartaComunicación de congreso
2011Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration processAguilera, Yolanda; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, Teresa; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo

Showing results 5 to 9 of 9