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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2015 | Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de Tempranillo | Quintana, Neiba; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Vicente, Roberto; Canals, Clara; Adell, Elena | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | 2008 | Effect of Commercial Mannoprotein Addition on Polysaccharide, Polyphenolic, and Color Composition in Red Wines | Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2013 | Effect of commercial mannoprotein addition on polysaccharide, polyphenolic, colour composition and on sensory profile in red varietal wines | Martínez-Pinilla, O. CSIC; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 10-jul-2017 | Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2017 | Effect of egg albumin fining, progressive clarification and cross-flow microfiltration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red varietal wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 29-mar-2017 | Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 5-jun-2023 | Effect of foliar application of methyl jasmonate and urea on polysaccharide composition of grapes and wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Torres Díaz, Lesly Laura; Landin Ross-magahy, Mikel; Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Effect of grape maturity on the carbohydrate composition of red sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Doco, Thierry; Williams, Pascale; Apolinar-Valiente, Rafael | póster de congreso |
openAccess | | 8-jul-2023 | Effect of Methyl Jasmonate Plus Urea Foliar Application on the Polysaccharide and Monosaccharide Composition of Tempranillo Grapes and Wines and on the Wine’s Quality | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez-Lapuente, Leticia; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Landin Ross-magahy, Mikel; Torres Díaz, Lesly Laura; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 23-jul-2021 | Effect of sonication treatment and maceration time in the extraction of polysaccharide compounds during red wine vinification | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 27-jun-2016 | Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from Tempranillo | Ruiz, A.; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | 2010 | Effect of Yeast Mannoproteins and Grape Polysaccharides on the Growth of Wine Lactic Acid and Acetic Acid Bacteria | Díez, Lorena CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ruiz-Larrea, Fernanda CSIC | artículo |
openAccess | | 1-dic-2022 | Effects of combining high power ultrasound and enological enzymes on the composition of polysaccharides in red wine | Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna | artículo |
closedAccess | | 15-ago-2019 | Effects of different oenological techniques on the elaboration of adequate base wines for red sparkling wine production: phenolic composition, sensory properties and foam parameters | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Palacios García, Antonio Tomás CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | artículo |
closedAccess | | sep-2013 | Effects of water-deficit irrigation on hormonal content and nitrogen compounds in developing berries of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo | Niculcea, María; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Sánchez-Díaz, Manuel CSIC ORCID; Morales Iribas, Fermín CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Antolín Tomás, Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólica | Hernández Saseta, Isabel; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2016 | Evaluación de las características espumantes sensoriales e instrumentales de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | abr-2020 | Evaluation of grape ripeness, carbonic maceration and pectolytic enzymes to improve the chemical and sensory quality of red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | artículo |