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Navegación por Autor Gil Muñoz, M.ª Isabel

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openAccessTruchado2020FrontMicrobio.pdf.jpg4-may-2020Detection and Quantification Methods for Viable but Non-culturable (VBNC) Cells in Process Wash Water of Fresh-Cut Produce: Industrial ValidationTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Larrosa, Mar CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccesssep-2008Disinfection potential of ozone, ultraviolet-C and their combination in wash water for the fresh-cut vegetable industrySelma, María Victoria CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Conesa, María Ángeles CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessmar-2009Edible coatings containing chitosan and moderate modified atmospheres maintain quality and enhance phytochemicals of carrot sticksSimões, Adriano D. N.; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Puschmann, Rolf; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess28-nov-2005Effect of different levels of CO2 on the antioxidant content and the polyphenol oxidase activity of Rocha pears during cold storageGil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Galvis-Sánchez, Andrea C.; Fonseca, Susana C.; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Malcata, F. Xavierartículo
closedAccessjul-2005Effect of different sanitizers on microbial and sensory quality of fresh-cut potato strips stored under modified atmosphere or vacuum packagingBeltrán Riquelme, David; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessoct-2006Effect of Ozone on the Inactivation of Yersinia enterocolitica and the Reduction of Natural Flora on PotatoesSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Chacón-Vera, Eliseo; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess30-jul-2002Effect of Processing Techniques at Industrial Scale on Orange Juice Antioxidant and Beneficial Health CompoundsGil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
closedAccess1-may-2008Effect of Regulated Deficit Irrigation and Crop Load on the Antioxidant Compounds of PeachesBuendía, Begoña CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Nicolás Nicolás, Emilio CSIC ORCID; Alarcón Cabañero, Juan José CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccesssep-2001The effect of storage temperatures on vitamin C and phenolics content of artichoke (Cynara scolymus L.) headsGil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Conesa, María Ángeles CSIC; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessago-2007Elimination by ozone of Shigella sonnei in shredded lettuce and waterSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, David; Allende, Ana CSIC ORCID ; Chacón-Vera, Eliseo; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessago-2009Fresh-cut product sanitation and wash water disinfection: Problems and solutionsGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccessdic-2007Growth and bacteriocin production by lactic acid bacteria in vegetable broth and their effectiveness at reducing Listeria monocytogenes in vitro and in fresh-cut lettuceAllende, Ana CSIC ORCID ; Martínez, Beatriz; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Suárez Fernández, Juan Evaristo CSIC; Rodríguez López, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessfeb-2008Heterogeneous Photocatalytic Disinfection of Wash Waters from the Fresh-Cut Vegetable IndustrySelma, María Victoria CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Conesa, María Ángeles CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess7-sep-2001HPLC−DAD−ESIMS Analysis of Phenolic Compounds in Nectarines, Peaches, and PlumsTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Cremin, Paedar; Waterhouse, Andrew L.; Hess-Pierce, Betty; Kadel, Adel A.artículo
openAccessapplsci-06-00412.pdf.jpg7-dic-2016Hyperspectral Imaging to Evaluate the Effect of IrrigationWater Salinity in LettuceLara, Miguel Ángel; Diezma, Belén; Lleó, Lourdes; Roger, Jean Michel; Garrido, Yolanda; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ruiz-Altisent, Margaritaartículo
closedAccess19-ene-2007Identification of New Flavonoid Glycosides and Flavonoid Profiles To Characterize Rocket Leafy Salads (Eruca vesicaria and Diplotaxis tenuifolia)Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
closedAccessdic-2007Impact of combined postharvest treatments (UV-C light, gaseous O3, superatmospheric O2 and high CO2) on health promoting compounds and shelf-life of strawberriesAllende, Ana CSIC ORCID ; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Buendía, Begoña CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess2010Impact of Organic Soil Amendments on Phytochemicals and Microbial Quality of Rocket Leaves (Eruca sativa)Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Ros Muñoz, Margarita Matilde; Hernández Fernández, María Teresa; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessdic-2008Impact of Wash Water Quality on Sensory and Microbial Quality, Including Escherichia coli Cross-Contamination, of Fresh-Cut EscaroleAllende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess26-ene-2001In Vitro Availability of Flavonoids and Other Phenolics in Orange JuiceTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo