English   español  

Navegación por Autor García-Viguera, Cristina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 49 a 68 de 87 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-jul-2019Maqui berry (Aristotelia chilensis) extract improves memory and decreases oxidative stress in male rat brain exposed to ozoneBribiesca-Cruz, Iván; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Gallardo, Juan Manuel; Segura-Uribe, Julia J.; Pinto-Almazán, R.; Guerra-Araiza, C.artículo
openAccessijms-17-00251.pdf.jpg18-feb-2016Metabolic Activity of Radish Sprouts Derived Isothiocyanates in Drosophila melanogasterBaenas, Nieves CSIC ORCID; Piegholdt, Stefanie; Schloesser, Anke; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Rimbach, Gerald; Wagner, Anika E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Metabolism and antiproliferative effects of sulforaphane and broccoli sprouts in human intestinal (Caco-2) and hepatic (HepG2) cellsBaenas, Nieves CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Medina, Sonia; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCIDartículo
openAccessWO2012160232A1.pdf.jpg29-nov-2012Method for obtaining plasma membrane vesicles extracted from plants enriched in membrane transport proteins, and uses thereofCarvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessfoods-13-00101-v2.pdf.jpg1-ene-2024Microwave Treatment vs. Conventional Pasteurization: The Effect on Phytochemical and Microbiological Quality for Citrus–Maqui BeveragesSalar, Francisco J.; Díaz-Morcillo, Alejandro; Fayos-Fernández, José; Monzó-Cabrera, Juan; Sánchez-Bravo, Paola; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Fernández, Pablo S. ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Periago, Paula Maríaartículo
openAccessMushroomsnotflavonoids.pdf.jpg2016Mushrooms do not contain flavonoidsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Pavo-Caballero, Cristina; Baeza, Esther; Baenas, Nieves CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Marin, Francisco R. CSIC ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-07-00072.pdf.jpg7-may-2018Nanoparticles and Controlled Delivery for Bioactive Compounds: Outlining Challenges for New “Smart-Foods” for HealthMartínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-10-00196.pdf.jpg19-ene-2021Native Species Facing Climate Changes: Response of Calafate Berries to Low Temperature and UV RadiationRomero-Román, María Eugenia; Schoebitz, Mauricio; Bastías, Richard M.; Fernández, Pablo S.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; López-Belchi, María Doloresartículo
openAccessNatural_bioactive_compounds_Teixeira.pdf.jpg4-nov-2014Natural bioactive compounds from winery by-products as health promoters: A reviewTeixeira, Ana; Baenas, Nieves CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Barros, Ana; Rosa, Eduardo; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
openAccessNew_Dominguez_Perles_Art2020.pdf.jpg30-abr-2020New Insights in (Poly)phenolic Compounds: From Dietary Sources to Health EvidenceDomínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Baenas, Nieves CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
openAccessmolecules-24-01632.pdf.jpg25-abr-2019New UHPLC-QqQ-MS/MS Method for the Rapid and Sensitive Analysis of Ascorbic and Dehydroascorbic Acids in Plant FoodsBaenas, Nieves CSIC ORCID; Salar, Francisco J.; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess11-nov-2007Nitrogen, Phosphorus, and Sulfur Nutrition in Broccoli Plants Grown Under SalinityLópez-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Alcaraz, Carlos F.artículo
openAccessMedina2013FoodChem.pdf.jpg2013Non-targeted metabolomic approach reveals urinary metabolites linked to steroid biosynthesis pathway after ingestion of citrus juiceMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Orduna, Jesús CSIC ORCID ; Savirón, María; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Nutrigenómica, alimentación y salud. Estudio de ProspectivaCarreres, José E.; Muñoz, Emilio CSIC ORCID ; Pérez-Tur, Jordi CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID libro
closedAccess15-oct-2003Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cookingVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccessfeb-2001Phenolic compounds from Brazilian propolis with pharmacological activitiesMarcucci, María Cristina; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Bankoba, V. S.; Castro, de S. L; Dantas, Ana Paula; Valente, P. H. M.; Paulino, Niraldoartículo
openAccessPhysical_activity2012.pdf.jpg15-dic-2012Physical activity increases the bioavailability of flavanones after dietary aronia-citrus juice intake in triathletesMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Cejuela-Anta, R.; Martínez-Sanz, J.M.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessPhytochemical_fingerprinting_vegetable.pdf.jpg2011Phytochemical fingerprinting of vegetable Brassica oleracea and Brassica napus by simultaneous identification of glucosinolates and phenolicsVelasco Pazos, Pablo CSIC ORCID; Francisco Candeira, Marta CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Cartea González, María Elena CSIC ORCIDartículo
openAccessES2382299A1.pdf.jpg7-jun-2012Polvo vegetal para alimentación y protección vegetal y métodos de preparaciónGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessfoods-10-02804.pdf.jpg15-nov-2021Potential Activity of Abrantes Pollen Extract: Biochemical and Cellular Model StudiesGonçalves, Ana C.; Lahlou, Radhia Aitfella; Alves, Gilberto; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Silva, Luís R.artículo