Mostrando resultados 63 a 82 de 195
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1989 | Efecto de la cocción y posterior almacenamiento sobre los lípidos del músculo de albacora (Thunnus alalunga) | Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC | artículo |
openAccess | | 30-abr-1995 | Efecto del enlatado en aceite y salmuera y su posterior almacenamiento sobre los lípidos de la bacoreta (Euthynnus alletteratus) | Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2004 | Effect of advanced chilling methods on lipid damage during sardine (Sardina pilchardus) storage | Losada, Vanesa CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2005 | Effect of brine freezing on the rancidity development during the frozen storage of small pelagic fish species | Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC | artículo |
openAccess | | 2002 | Effect of previous chilled storage on rancidity development in frozen horse mackerel (Trachurus trachurus) | Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Lehmann, Ines; Gallardo, José Manuel CSIC | artículo |
openAccess | | 2006 | Effect of previous slurry ice treatment on the quality of cooked sardine (Sardina pilchardus) | Losada, Vanesa CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2006 | Effect of storage in slurry ice on the quality and shelf life of farmed turbot (Psetta maxima) | Rodríguez, Óscar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2008 | Enhanced quality and safety during on-board chilled storage of fish species captured in the Grand Sole North Atlantic fishing bank | Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Calo-Mata, Pilar CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1980 | Estabilidad de las conservas de moluscos al natural | Panizo, A.; Gallardo, José Manuel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
openAccess | | 1981 | Esteroles en la vieira Pecten maximus (L.), almeja Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytillus galloprovincialis (Lam.) de la ría de Arosa | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC ORCID; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | ene-1973 | Estudio de calidad de conservas de mejillones en escabeche | López-Benito, Manuel; Gallardo, José Manuel CSIC; Gil, Manuel CSIC | informe técnico |
openAccess | | 1974 | Estudio de calidad de conservas de sardinas en aceite | López-Benito, Manuel; Panizo, A.; Gallardo, José Manuel CSIC; Gil, Manuel CSIC | informe técnico |
openAccess | | 1973 | Estudio de calidad de semiconservas de anchoa en aceite | López-Benito, Manuel; Gallardo, José Manuel CSIC; Navarrete, Oswaldo | informe técnico |
openAccess | | 1980 | Estudio del procesamiento del listado, Katsuwonis pelamis. Aplicación de la transmisión del calor por conducción al cálculo de la esterilización | Gallardo, José Manuel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | 1977 | Estudio sobre el rendimiento de conservas de meiillones al natural | Gallardo, José Manuel CSIC; López-Benito, Manuel | informe técnico |
openAccess | | 1973 | Estudios sobre la fabricación de conservas y platos preparados a partir de merluza congelada | López-Benito, Manuel; Gallardo, José Manuel CSIC | informe técnico |
closedAccess | | 2009 | Evaluation of a novel 16S rRNA/tRNAVal mitochondrial marker for the identification and phylogenetic analysis of shrimp species belonging to the superfamily Penaeoidea | Calo-Mata, Pilar CSIC; Pascoal, Ananías; Fernández-No, Inmaculada C.; Böhme, K.; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2004 | Evaluation of seafood proteolysis by immunological techniques: α-actinin as biomarker of shelf-life in chilled products | Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Losada, Vanesa CSIC; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros, Lorena CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1991 | Evolución de aminas volátiles en merluza (Merluccius australis), merluza (Merluccius capensis) y rosada (Xiphiurus capensis) durante el almacenamiento a -18ºC | Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Banga, Julio R. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2000 | Evolution of capillary zone electrophoresis profiles of methanol soluble compounds during fish chilling: Relation to freshness | Medina, Isabel CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC | artículo |