English   español  

Navegación por Autor Collar, Concha

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 46 a 51 de 51 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesslibro panificacion-2007.pdf.jpg2007De tales harinas, tales panes. Granos, harinas y productos de panificación en IberoaméricaLeón, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Gómez Pallarés, Manuel; Brites, Carla; Haros, Monika CSIC ORCID ; Trigo, Maria João; Pedroza Islas, Ruth; Pérez Sira, Elevina E.; Gularte, Márcia Arocha; Igrejas, Gilberto; Collar, Concha CSIC ORCID; Repo-Carrasco, Ritva; Cortez, Gladys; Onofre Montes, Rafael; Quispe Villalpando, Lidia; Ramos Calderón, Isabel; Puppo, María Cecilia; Gularte, Márcia Arocha; Pérez, Gabriela T.; Ribotta, Pablo D.; Añón, María Cristina; Oliete, Bonastre; Ronayne, Patricia; Benedito Mengod, Carmen libro
openAccessFSTI Conte et al.pdf.jpg17-mar-2016Techno-functional and nutritional performance of commercial breads available in EuropeConte, Paola; Fadda, Costantino; Piga, Antonio; Collar, Concha CSIC ORCIDartículo
openAccessLWT2020-Villanueva.pdf.jpg17-ago-2020Tef [Eragrostis tef (Zucc.) Trotter] variety determines viscoelastic and thermal properties of gluten-free dough and bread qualityVillanueva, Marina; Abebe, Workineh; Collar, Concha CSIC ORCID; Ronda, Felicidadartículo
openAccessJournal of Sensory Studies-2009-24-204.pdf.jpg2009The attitudes of European consumers toward innovation in bread; interest of the consumers toward selected quality attributesLambert, J.L.; Le-Bail, A.; Zuniga, R.; van-Haesendonck, I.; van-Zeveren, E.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Collar, Concha CSIC ORCID; Curic, D.; Galic, K.; Sikora, M.artículo
openAccessFABT 7 2014.pdf.jpg2014Value Added of Resistant Starch Maize-Based Matrices in Breadmaking: Nutritional and Functional AssessmentCollar, Concha CSIC ORCID; Balestra, Federica; Ancarani, Deniseartículo
openAccessFABT2018-Collar.pdf.jpg2-jun-2018Value-Added of Heat Moisture Treated Mixed Flours in Wheat-Based Matrices: a Functional and Nutritional ApproachCollar, Concha CSIC ORCID; Armero, Enrique CSICartículo