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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 24-feb-2023 | Holistic understanding of the response of grapevines to foliar application of seaweed extracts | Zarraonaindia, Iratxe; Cretazzo, Enrico; Mena-Petite, Amaia; Díez-Navajas, Ana María; Pérez-López, Usue; Lacuesta, Maite; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Puertas, Belén; Fernandez-Diaz, Catalina; Bertazzon, Nadia; Cantos Villar, Emma | artículo |
closedAccess | | 7-sep-2002 | Induction of Antioxidant Flavonol Biosynthesis in Fresh-Cut Potatoes. Effect of Domestic Cooking | Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel | artículo |
openAccess | | dic-2000 | La luz ultavioleta puede aumentar los efectos beneficiosos de la uva de mesa y del vino | Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emma | artículo |
openAccess | | mar-2024 | Nature-based strategies to regenerate the functioning and biodiversity of vineyards | Ochoa-Hueso, Raúl; Cantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Aguiar del Rio, Juan F.; Belda, Ignacio; Delgado-Baquerizo, Manuel CSIC ORCID ; Fernández, Victoria CSIC ORCID; Gallardo, Antonio; García-Morales, José Luis; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzaga Santesteban, Luis; Lazcano, Cristina; Liberal, Isabel M. CSIC; Serrano-Grijalva, Lilia CSIC; Tortosa Muñoz, Germán CSIC ORCID; Casimiro-Soriguer, Ramón | artículo |
closedAccess | | 10-sep-2003 | Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian Pigs | Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ordóñez, Juan A. | artículo |
closedAccess | | 9-abr-2002 | Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut Potatoes | Cantos Villar, Emma; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 31-ago-2001 | Postharvest Induction Modeling Method Using UV Irradiation Pulses for Obtaining Resveratrol-Enriched Table Grapes: A New “Functional” Fruit? | Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 24-sep-2002 | Postharvest Stilbene-Enrichment of Red and White Table Grape Varieties Using UV-C Irradiation Pulses | Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 24-ene-2003 | Postharvest UV-C-Irradiated Grapes as a Potential Source for Producing Stilbene-Enriched Red Wines | Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Fernández, M. José; Oliva, José; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-2016 | Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensory | Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emma | artículo |
closedAccess | | 10-feb-2001 | Synthesis of the Antioxidant Hydroxytyrosol Using Tyrosinase as Biocatalyst | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Wichers, Harry J. | artículo |
openAccess | | 1-abr-2005 | Tratamiento postcosecha de frutas y hortalizas mediante pulsos de irradiación ultravioleta | Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emma | patente |
closedAccess | | 30-ago-2002 | Varietal Differences among the Polyphenol Profiles of Seven Table Grape Cultivars Studied by LC−DAD−MS−MS | Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |