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Navegación por Autor Bravo, Laura

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessEfectos beneficiosos del chocoloate.pdf.jpg2011Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren CSIC; González-Torres, L.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS313909[1].pdf.jpgmar-2010Efectos de un producto soluble de cacao rico en polifenoles sobre los hábitos intestinales de voluntarios sanosSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessnutrients-08-00212-v3.pdf.jpg9-abr-2016Effect of cocoa and its flavonoids on biomarkers of inflammation: Studies of cell culture, animals and humansGoya, Luis CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of coffee Melanoidin on human hepatoma HepG2 cells. Protection against oxidative stress induced by terf-butylhydroperoxideGoya, Luis CSIC ORCID; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of grape antioxidant dietary fiber on the total antioxidant capacity and the activity of liver antioxidant enzymes in ratsAlía, Margarita; Horcajo, César.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
openAccesseffecpatho.pdf.jpg2022Effect of olive pomace oil on cardiovascular health and associated pathologiesGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of phlorotannin-rich extracts of Ascophyllum nodosum and Himanthalia elongata (Phaeophyceae) on cellular oxidative markers in human HepG2 cellsQuéguineur, B.; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Guiry, Michael D.; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effect of processing on the non-starch polysaccharides and in vitro starch digestibility of legumesBravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of the olive oil phenol hydroxytyrosol on human hepatoma HepG2 cells: Protection against oxidative stress induced by tert-butylhydroperoxideGoya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of Various Processing Methods on the in Vitro Starch Digestibility and Resistant Starch Content of Indian PulsesBravo, Laura CSIC ORCID; Siddhuraju, P; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessSarriá et al_manuscript Food Chem postprint.pdf.jpg2015Effects of bioactive constituents in functional cocoa products on cardiovascular health in humansSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Sierra-Cinos, José Luis; García-Diz, L.; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of consuming diets containing Agave tequilana dietary fibre and jamaica calyces on body weight gain and redox status in hypercholesterolemic ratsSáyago-Ayerdi, Sonia G.; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ortiz-Basurto, Rosa I.; Largo, Carlota; Serrano, José CSIC; Granado-Serrano, Ana B. CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Tabernero, María CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effects of in vitro digestion and storage on the phenolic content and antioxidant capacity of a red grape pomaceWang, Shenli CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccess1743-7075-9-33.pdf.jpg18-abr-2012Effects of regularly consuming dietary fibre rich soluble cocoa products on bowel habits in healthy subjects: a free-living, two-stage, randomized, crossover, single-blind interventionSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Fernández-Espinosa, Aránzazu CSIC; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesseficacianutra.pdf.jpg2020Eficacia de los hidroxicinamatos y los beta-glucanos como herramientas dietéticas frente a la obesidad y sus disfunciones asociadas y su aplicación como nutracéuticoGarcía-Cordero, Joaquín CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; González-Rámila, Susana CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Endothelial protection of yerba mate and green coffee is associated to chlorogenic acid and the major colonic metabolite dihydrocaffeic acidBravo, Laura CSIC ORCID; Wang, Shenli CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessEpicatechin_gallate_induces_cell_ death_via_ p53_activation and.pdf.jpg2013Epicatechin gallate induces cell death through p53 activation via p38 and JNK in human SW480 colon cancer cellsCordero Herrera, Isabel CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccessEpicatechin induces NF-.pdf.jpg2010Epicatechin induces NF-κB, activator protein-1 (AP-1) and nuclear transcription factor erythroid 2p45-related factor-2 (Nrf2) via phosphatidylinositol-3-kinase/protein kinase B (PI3K/AKT) and extracellular regulated kinase (ERK) signalling in HepG2 cellsGranado-Serrano, Ana B. CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Haegeman, Guyartículo
openAccessepistyl.pdf.jpg2021Epigenomics and life styleFraga, Mario F. CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Collado, María Carmen CSIC ORCID; Pérez, Raúl F. CSIC ORCID; Gómara, Belén CSIC ORCID ; Urdinguio, Rocío G. CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Herrero, Antonia CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesscafeverdebeta.pdf.jpg2018Estudio aleatorizado, cruzado, controlado en sujetos con obesidad y resistencia a insulina para evaluar la eficacia de un nuevo nutracéutico con café verde y beta-glucanoGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso