English
español
Navegación por Autor Artés-Hernández, Francisco
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 12-feb-2007 | Enriched ozone atmosphere enhances bioactive phenolics in seedless table grapes after prolonged shelf life | Artés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Aguayo, Encarnación; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | sep-2001 | Industrialización del melón procesado fresco | Aguayo, Encarnación; Escalona, Victor Hugo; Artés-Hernández, Francisco | artículo |
closedAccess | | 2000 | Modified atmosphere packaging of pomegranate | Artés-Hernández, Francisco; Villaescusa, Raquel CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-ene-2006 | Modified atmosphere packaging preserves quality of SO2-free ‘Superior seedless’ table grapes | Artés-Hernández, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Artés Calero, Francisco | artículo |
closedAccess | | 30-jul-2003 | Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatments | Artés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2002 | Quality changes in fresh cut tomato as affected by modified atmosphere packaging | Artés-Hernández, Francisco; Conesa, María Ángeles CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabel | artículo |
closedAccess | | nov-2001 | Quality of broccoli as influenced by film wrapping during shipment | Artés-Hernández, Francisco; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Martínez López, Juan Antonio | artículo |
closedAccess | | abr-2000 | Thermal postharvest treatments for improving pomegranate quality and shelf life | Artés-Hernández, Francisco; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSIC | artículo |