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Navegación por Autor Andújar-Ortiz, Inmaculada

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of using glutathione-enrichedinactive dry yeast preparations on the phenolic composition of rosé grenache wines during winemakingAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccesslevaduraspreservararoma vinos.pdf.jpg2014El uso de levaduras inactivas puede preservar el aroma de vinos jóvenesAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Fate of the glutathione released from inactive dry yeast preparations during the alcoholic fermentation of white mustsRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessImpact of glutathione enriched.pdf.jpg2014Impact of glutathione-enriched inactive dry yeast preparations on the stability of terpenes during model wine agingRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Simó, Carolina CSIC ORCID ; González, Javier CSIC; Chana López, Antonio CSIC; Dávalos, J.Z. CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessProp_REVIsed(II).pdf.jpg2014Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2010Impact of using Trepat and Monastrell red grape varieties on the volatile and nitrogen composition during the manufacture of rosé Cava sparkling winesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pueyo Pérez, Encarnación CSICartículo
openAccessLevadurassecas.pdf.jpg2011Nuevos avances en el conocimiento de los preparados de levaduras secas inactivas y sus aplicaciones industrialesAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Preparados enológicos comerciales a base de levaduras secas inactivas: Caracterización, modo de acción e influencia en la composición y características sensoriales de los vinosAndújar-Ortiz, Inmaculada CSICtesis doctoral
openAccess2350789_A1.pdf.jpg27-ene-2011Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo CO2 supercríticoMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSICsolicitud de patente
openAccessP200930366 desaromatizacion de levadura seca inactiva CO2.pdf.jpg29-jun-2009Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo de CO2 supercríticoPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Mendiola León, Jose Antonio ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID patente
openAccessReversed-Phase High-Performance.pdf.jpg2012Reversed-phase high-performance liquid chromatography–fluorescence detection for the analysis of glutathione and its precursor γ-glutamyl cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive dry yeast preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSICartículo
openAccessP.II.44-No%20163%20P%20Pozo%20Bayon%20Andujaretal_OIV2010final.pdf.jpgjun-2010Role of glutathione enriched inactive yeast preparations on the aroma of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Rodríguez-Bencomo, J. J.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of specific components from commercial inactive dry yeast winemaking preparations on the growth of wine lactic acid bacteriaAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo