Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2010 | Aplication of pre-column derivatization with 2,3 naphtalenedialdehyde and RP-HPLC-FL for the analysis of glutathione and its precursor G-glutamyl-cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive preparations | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2010 | Application of Supercritical CO2 Extraction for the Elimination of Odorant Volatile Compounds from Winemaking Inactive Dry Yeast Preparation | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Assessment of the effect of non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by HS-SPME-GC-MS analysis | Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | oct-2011 | Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysis | Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 25-nov-2009 | Characterization of commercial inactive dry yeast preparations for enological use based on their ability to release soluble compounds and their behavior toward aroma compounds in model wines | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Effect of using glutathione-enrichedinactive dry yeast preparations on the phenolic composition of rosé grenache wines during winemaking | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Garrido, Ignacio CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | El uso de levaduras inactivas puede preservar el aroma de vinos jóvenes | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2016 | Fate of the glutathione released from inactive dry yeast preparations during the alcoholic fermentation of white musts | Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Impact of glutathione-enriched inactive dry yeast preparations on the stability of terpenes during model wine aging | Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Simó, Carolina CSIC ORCID ; González, Javier CSIC; Chana López, Antonio CSIC; Dávalos, J.Z. CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of wines | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Impact of using Trepat and Monastrell red grape varieties on the volatile and nitrogen composition during the manufacture of rosé Cava sparkling wines | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC | artículo |
openAccess | | 2011 | Nuevos avances en el conocimiento de los preparados de levaduras secas inactivas y sus aplicaciones industriales | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2011 | Preparados enológicos comerciales a base de levaduras secas inactivas: Caracterización, modo de acción e influencia en la composición y características sensoriales de los vinos | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC | tesis doctoral |
openAccess | | 27-ene-2011 | Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo CO2 supercrítico | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 29-jun-2009 | Procedimiento para la eliminación de compuestos odorantes presentes en preparaciones de levaduras mediante el empleo de CO2 supercrítico | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Mendiola León, Jose Antonio ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 2012 | Reversed-phase high-performance liquid chromatography–fluorescence detection for the analysis of glutathione and its precursor γ-glutamyl cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive dry yeast preparations | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | jun-2010 | Role of glutathione enriched inactive yeast preparations on the aroma of wines | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Rodríguez-Bencomo, J. J.; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Role of specific components from commercial inactive dry yeast winemaking preparations on the growth of wine lactic acid bacteria | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |