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Navegación por Autor Aldai, Noelia

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openAccess2021Horse meat production in northern Spain: ecosystem services and sustainability in high nature value farmlandInsausti, K.; Beldarrain, L. R.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Aldai, Noelia CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Saez, J. L.; Canals, Rosa Maríaartículo
openAccessMeatSCI2022-Beldarrain.pdf.jpgjun-2022Horse meat tenderization in relation to post-mortem evolution of the myofibrillar sub-proteomeBeldarrain, Lorea R; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Horse-meat for human consumption - Current research and future opportunitiesBelaunzaran, X.; Bessa, Rui J. B.; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia CSICartículo
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia CSIC; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Osoro, Koldoartículo
openAccessanimals-11-01421.pdf.jpg15-may-2021Muscle and Subcutaneous Fatty Acid Composition and the Evaluation of Ageing Time on Meat Quality Parameters of Hispano-Bretón Horse BreedBeldarrain, Lorea R.; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Ángel; Insausti, Kizkitza; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSICartículo
openAccessAIDA 2013 Mantecon 742-744 (2013).pdf.jpgmay-2013Perfil de ácidos grasos de la grasa subcutánea en terneros Limusín y Tudanca x Charolés producidos en el Valle del Nansa (Cantabria).Aldai, Noelia CSIC; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Jaroso, Raquel CSIC; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Perfil de ácidos grasos totales de la carne de ternera producida en el valle del Nansa (Cantabria)Aldai, Noelia CSIC; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, Raquel CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-sep-2014Products of docosahexaenoic acid (DHA) metabolism by mixed ruminal microorganisms from sheepAldai, Noelia CSIC; Delmonte, P.; Alves, S. P.; Fardin-Kia, A. R.; Kramer, J. K. G.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Bessa, R. J. B.comunicación de congreso
openAccessJAFC2021-Sentandreu.pdf.jpg25-jun-2021Protein Biomarkers of Bovine Defective Meats at a Glance: Gel-Free Hybrid Quadrupole-Orbitrap Analysis for Rapid ScreeningSentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Fuente-García, Claudia; Pardo, Olga; Oliván, Mamen; León, Núria; Aldai, Noelia CSIC; Yusà, Vicent; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
openAccessJProteom2021-Fuente.pdf.jpg19-feb-2021Proteomic pipeline for biomarker hunting of defective bovine meat assisted by liquid chromatography-mass spectrometry analysis and chemometricsFuente García, Claudia; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Oliván, Mamen; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID artículo
openAccess22-abr-2020Raw Data of manuscript Characterization of the myofibrillar proteome as a way to better understand differences in bovine meats having different ultimate pH valuesFuente García, Claudia; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Aldai, Noelia CSIC; Oliván, Mamen; Sentandreu, Miguel Ángeldataset
closedAccess2012Red blood cell trans-18:1 isomeric profile correlates with subcutaneous fat and muscle profiles in beef cattleAldai, Noelia CSIC; Dugan, M. E. R.; Rolland, D. C.; Aalhus, J. L.artículo
openAccessAIDA 2013 Mantecon 745-747 (2013).pdf.jpgmay-2013Rendimiento comercial de terneros producidos de razas Tudanca, Limusín, Asturiana de la Montaña y cruce de Tudanca por CharolésLavín, Paz CSIC ORCID ; Jaroso, Raquel CSIC; Aldai, Noelia CSIC; Sánchez Briñas, B.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2011Review: Trans-forming beef to provide healthier fatty acid profilesDugan, M. E. R.; Aldai, Noelia CSIC; Aalhus, J. L.; Rolland, D. C.; Kramer, J. K. G.artículo
openAccessFuente-Garcia-JProteom2019.pdf.jpg29-oct-2018Search for proteomic biomarkers related to bovine pre-slaughter stress using liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometryFuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Franco, Daniel; Zapata, Carlos; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCIDartículo
openAccessAldai, N. Spanish Journal of Agricultural Research (2010).pdf.jpg2010Short communication: Fatty acid composition of lamb fat depots as an origin discriminator | Comunicación corta. Composición de ácidos grasos de los depósitos grasos de cordero como discriminado del origenJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Horcada, A.; Alcalde, M. Jesús; Aldai, Noelia CSIC; Polvillo, O.; Valera, M.; Molina, A.artículo
closedAccess2011Short communication: Rapid separation of cis9, trans 11- and trans7, cis9-18:2 (CLA) isomers from ruminant tissue using a 30 m SLB-IL 111 ionic columnTurner, T.; Rolland, D. C.; Aldai, Noelia CSIC; Dugan, M. E. R.artículo
closedAccess2011The effects of feeding flaxseed to beef cows given forage based diets on fatty acids of longissimus thoracis muscle and backfatNassu, R. T.; Dugan, M. E. R.; He, M. L.; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Aldai, Noelia CSIC; Kramer, J. K. G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Validation of a gas-liquid chromatographic method for analysing samples rich in long chain n-3 polyunsaturated fatty acids: Application to seafoodJuárez, M.; Juárez Dávila, Ana CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Avilés, C.; Polvillo, O.artículo