English   español  

Navegación por Autor López de Lacey, Ana M.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessagarlifepost.pdf.jpg2014Agar films containing green tea extract and probiotic bacteria for extending fish shelf-lifeLópez de Lacey, Ana M. CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-sep-2012Bioaccesibility of Green tea polyphenols incorporated into and edible agar film during simulated human digestionGiménez, Begoña CSIC ORCID; López de Lacey, Ana M. CSIC; Pérez-Santín, Efrén CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Biotransformation and resulting biological properties of green tea polyphenols produced by probiotic bacteriaLópez de Lacey, Ana M. CSIC; Pérez-Santín, Efrén CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Flavonoid bioconversion in bifidobacterium pseudocatenulatum B7003: A potential probiotic strain for functional food developmentDi Gioia, Diana; Strahsburger, Erwin; López de Lacey, Ana M. CSIC; Bregola, V.; Marotti, Ilaria; Aloisio, I.; Biavati, Bruno; Dinelli, Giovanniartículo
openAccessvivobeta.pdf.jpg2017In vivo assay to identify bacteria with β-glucosidase activityStrahsburger, Erwin; López de Lacey, Ana M. CSIC; Marotti, Ilaria; Di Gioia, Diana; Biavati, Bruno; Dinelli, Giovanniartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Incorporación de bacterias lácticas a recubrimientos comestiblesLópez de Lacey, Ana M. CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesssalmoncarpa.pdf.jpg2018The effect of the combined use of high pressure treatment and antimicrobial edible film on the quality of salmon carpaccioGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; López de Lacey, Ana M. CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo