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Navegación por Autor Fernández Martín, Fernando

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999A thermophysical study of the melting process in alkyl chain metal n-alkanoates: The thallium (I) seriesCheda, J. A. R.; Redondo, M. I.; García, M. V.; López de la Fuente, F. L.; Fernández Martín, Fernando CSIC; Westrum Jr., E.F.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposureArancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Aqueous solutions of tris(1,2-diaminoethane)cobalt(III) chloride and tris(1,3-diaminopropane)cobalt(III) chloride atT = 278.15 K. Enthalpy of dilutionArsuaga, Jesús M.; Fernández Martín, Fernando CSIC; Taravillo, Mercedes; Cáceres, Mercedesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Biocidal capability optimization in organic - Inorganic nanocomposites based on titaniaCerrada, María L. CSIC ORCID; Serrano, C.; Sánchez-Chaves, Manuel CSIC; Fernández-García, Marcos CSIC ORCID ; Andrés, Alicia de CSIC ORCID; Jiménez Riobóo, R. J. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Kubacka, Anna CSIC ORCID; Ferrer, Manuel CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Boosting TiO2-anatase antimicrobial activity: Polymer-oxide thin filmsKubacka, Anna CSIC ORCID; Ferrer, Manuel CSIC ORCID; Cerrada, María L. CSIC ORCID; Serrano, C.; Sánchez-Chaves, Manuel CSIC; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; Andrés, Alicia de CSIC ORCID; Jiménez Riobóo, R. J. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Fernández-García, Marcos CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of pressurised pork meat batters as affected by addition of plasma proteins, apple fibre and potato starchFernández Martín, Fernando CSIC; Guerra, M. A.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Collagen characteristics of farmed Atlantic salmon with firm and soft fillet textureMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Mørkøre, T.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Dependence of Tg, Tm, and sub-Tg ‵ Tγ of comblike polymers on molecular weight: Poly-N-(n-octadecyl)maleimide (PMI-18)Barrales-Rienda, J.M; Fernández Martín, Fernando CSIC; Romero, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Determination of the triglyceride composition of avocado oil by high-performance liquid chromatography using a light-scattering detectorHierro, M. T.; Tomás, M. C.; Fernández Martín, Fernando CSIC; Santa-María, Guillermo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000DSC study on the influence of meat source, salt and fat levels, and processing parameters on batters pressurisationFernández Martín, Fernando CSIC; Fernández, Paloma; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984DSC thermophysics on some lower thallium(I) N-alkanoatesFernández Martín, Fernando CSIC; López de la Fuente, F. L.; Cheda, J. A. R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989DSC thermophysics on some medium chain thallium(I) n-alkanoates: Phase transitions, thermal functions and heat capacityRoux, María Victoria CSIC ; Turrión, C.; Fernández Martín, Fernando CSIC; López de la Fuente, F. L.; Cheda, J. A. R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of different protein extracts from Dosidicus gigas muscle co-products on edible films developmentBlanco Pascual, Nuria CSIC; Fernández Martín, Fernando CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesspressmechan.pdf.jpg1998Effect of pressure/heat combinations on blue whiting (Micromesistius poutassou) washed mince: Thermal and mechanical propertiesFernández Martín, Fernando CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessFilm_gelatin_chitosan_CSIC.pdf.jpg2011Effects of gelatin origin, bovine-hide and tuna-skin, on the properties of compound gelatin-chitosan filmsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Enthalpies of dilution for 1:3 and 3:1 electrolytes aqueous solutionsArsuaga, Jesús M.; Fernández Martín, Fernando CSIC; Núñez, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Enthalpies of dilution of tris-ethylenediaminocobalt(III) chloride in aqueous solution at 25°CArsuaga, Jesús M.; Fernández Martín, Fernando CSIC; Núñez, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Extractability and thermal stability of frozen hake (Merluccius merluccius) fillets stored at -10 and -30°CCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Mazo, M. L. del.; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Gelation process in two different squid (Dosidicus gigas) surimis throughout frozen storage as affected by several cryoprotectants: Thermal, mechanical and dynamic rheological propertiesCampo-Deaño, L.; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Heating of Chicken and Pork Meat Batters under Pressure Conditions: Protein InteractionsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández, Paloma; Fernández Martín, Fernando CSICartículo