English   español  

Navegación por Autor Cebollero, E.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess0302-08.pdf.jpg7-jul-2008A recombinant Saccharomyces cerevisiae strain overproducing mannoproteins stabilizes wine against protein hazeGonzález Ramos, Daniel; Cebollero, E.; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
closedAccess2008Autophagy in wine makingCebollero, E.; Rejas, M. Teresa CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
closedAccess1-sep-2009Construction of a recombinant autolytic wine yeast strain overexpressing the csc1-1 alleleCebollero, E.; González Ramos, Daniel; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
openAccessEstudio para la mejora de la calidad del vino albariño.pdf.jpg2009Estudio para la mejora de la calidad del vino albariñoMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Boso Alonso, Susana CSIC ORCID; Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Alonso-Villaverde Iglesias, Virginia CSIC; Juega, M. CSIC; Gago Montaña, Pilar CSIC ORCID; León, A.; Zubiaurre Murúa, María Elena; Núñez, Yolanda P.; González Rodríguez, Iván CSIC; Oliveira, A.; Fonseca, J. Mª.; Rodríguez, Estefanía CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDartículo
openAccessES2330710A1-5.pdf.jpg14-dic-2009Method for obtaining wines made from the Albariño grape variety (and others) with a high aromatic content, using and ecotypic yeastCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; León Romero, Angela María CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDpatente