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Navegación por Autor Ayo, J.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characteristics of meat batters with added native and preheated defatted walnutCofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessIF_CarnicosII.pdf.jpgmar-2005Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parteJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of total replacement of pork backfat with walnut on the nutritional profile of frankfurtersAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Serrano, J.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005High pressure processing of meat batters with added walnutsAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Microbial transglutaminase and caseinate as cold set binders: Influence of meat species and chilling storageCarballo, José CSIC ORCID ; Ayo, J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Physicochemical and sensory characteristics of restructured beef steak with added walnutsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Physicochemical and sensory properties of healthier frankfurters as affected by walnut and fat contentAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Restructured beef with different proportions of walnut as affected by meat particle sizeCofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Walnut, microbial transglutaminase and chilling storage time effects on salt-free beef batter characteristicsCofrades, Susana CSIC ORCID; Ayo, J.; Serrano, A.; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo