English
español
Navegación por Autor Arabas, J.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2004 | Ice VI freezing of meat: Supercooling and ultrastructural studies | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, Miriam N.; Zaritzkya, N. E.; Arabas, J.; Szczepek, J.; Sánz Martines, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2001 | Reaction of B. cereus bacteria and peroxidase enzymes under pressures >400 MPa | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Arabas, J.; Fonberg-Broczek, M.; Arroyo, G. | artículo |
closedAccess | | 2007 | SAFE ICE: Low-temperature pressure processing of foods: Safety and quality aspects, process parameters and consumer acceptance | Urrutia, G.; Arabas, J.; Autio, K.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |