English   español  

Browsing by Author rp12022

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessMar-2012Alternatives to tropical fats based on high-stearic sunflower oilsGarcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  ; Bootello García, Miguel Ángel  artículo
openAccessPostprint_2018_JAOCS 2018_V95_P1139.pdf.jpgSep-2018Characterization of Sunflower Stearin‐Based Confectionary Fats in Bulk and in Compound CoatingsBootello García, Miguel Ángel  ; Chong, Peng Siong; Máñez, Ángel; Garcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  artículo
openAccessGrasasAceites_2017_V68_e211.pdf.jpgJun-2017Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persicaChamli, D.; Bootello García, Miguel Ángel  ; Bouali, I.; Jouhri, S.; Boukhchina, S.; Martínez-Force, Enrique  artículo
closedAccess4-May-2011Dry fractionation and crystallization kinetics of high-oleic high-stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel  ; Garcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-Sep-2015Dry Fractionation of Iberian Pork Lard as a valuable Source of 1,3-dioleoyl-2-palmitoylglycerol (OPO).Bootello García, Miguel Ángel  ; Salas, Joaquín J.  ; Martínez-Force, Enrique  ; Garcés Mancheño, Rafael  comunicación de congreso
openAccessPostprint_FoodChemistry_2015_V172_P710.pdf.jpg2015Effect of solvents on the fractionation of high oleic-high stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel  ; Garcés Mancheño, Rafael  ; Martínez-Force, Enrique  ; Salas, Joaquín J.  artículo
openAccessES2568607T3.pdf.jpg3-May-2016Grasa de girasol de punto de fusión elevado para confiteríaSalas, Joaquín J.  ; Martínez-Force, Enrique  ; Bootello García, Miguel Ángel  ; Venegas-Calerón, Mónica  ; Garcés Mancheño, Rafael  traducción de patente
openAccessWO2011048169A1.pdf.jpg28-Apr-2011High melting point sunflower fat for confectionarySalas, Joaquín J.  ; Martínez-Force, Enrique  ; Bootello García, Miguel Ángel  ; Venegas-Calerón, Mónica  ; Garcés Mancheño, Rafael  solicitud de patente
closedAccess15-Jan-2011Production of stearate-rich butters by solvent fractionation of high stearic-high oleic sunflower oilSalas, Joaquín J.  ; Bootello García, Miguel Ángel  ; Martínez-Force, Enrique  ; Garcés Mancheño, Rafael  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Tropical vegetable fats and butters: properties and new alternativesSalas, Joaquín J.  ; Bootello García, Miguel Ángel  ; Martínez-Force, Enrique  ; Garcés Mancheño, Rafael  artículo