Showing results 1 to 20 of 46
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 16-Mar-2006 | Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtención | García Martos, José M. ; Martínez Peláez, María del Carmen ; Pérez Camino, María del Carmen ; Sanz, Carlos ; Pérez Rubio, Ana Gracia | patente |
openAccess |  | 2014 | Analysis of methanol and ethanol in virgin olive oil | Gómez-Coca, R. B. ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Antioxidant activity of alkyl hydroxytyrosyl ethers in unsaturated lipids | Cert, María Rosa ; Madrona, Andrés; Espartero, José Luis; Pérez Camino, María del Carmen | artículo |
openAccess |  | 30-Jun-1996 | Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugación | Alba-Mendoza, José ; Hidalgo Casado, Francisco ; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando ; Moyano Pérez, María José ; Cert, Arturo ; Pérez Camino, María del Carmen ; Ruiz Méndez, Mª Victoria | artículo |
closedAccess | | 9-Dec-2008 | Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from Morocco | Cayuela, José Antonio ; Rada, Mirella ; Pérez Camino, María del Carmen ; Benaissa, Mohammed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, Mª Ángeles  | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) Oils | Chasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Moreda, Wenceslao ; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen | artículo |
openAccess |  | 3-Nov-2015 | Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglycerides | Cayuela, José Antonio ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen | comunicación de congreso |
openAccess | | 2018 | Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
openAccess |  | 2-May-2017 | Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan Nut | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
closedAccess |  | 3-May-2015 | Chemical Characterization of Monovarietal Avocado Oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Barrera-Arellano, D. | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2019 | Chemical evaluation and thermal behavior of Chilean hazelnut oil (Gevuina avellana Mol) a comparative study with extra virgin olive oil | Flores García, M.; Vergara, C.E.; Forero-Doria, O.; Guzman, L.; Pérez Camino, María del Carmen | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oils | Gómez-Coca, R. B. ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia. | Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique ; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen ; Boukhchina, Sadok | artículo |
closedAccess |  | 2015 | Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varieties | Abdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique ; Pérez Rubio, Ana Gracia ; Pérez Camino, María del Carmen ; Albouchi, A.; Boukhchina, Sadok | artículo |
openAccess |  | 30-Dec-1996 | Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativo | Cert, Arturo ; Moreda, Wenceslao ; León Camacho, Manuel ; Pérez Camino, María del Carmen | artículo |
openAccess |  | 30-Oct-1995 | Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativo | Moreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen ; Cert, Arturo  | artículo |
openAccess |  | 2016 | Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oils | Gómez-Coca, R. B. ; Cert, María Rosa ; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
closedAccess | | 26-Jan-2001 | Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive Oils | Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Cert, Arturo  | artículo |
closedAccess |  | Mar-2016 | Fatty acid ethyl esters (FAEE) in extra virgin olive oil: A case study of a quality parameter | Gómez-Coca, R. B. ; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao | artículo |
openAccess |  | 14-Jul-2020 | Fatty Acid Ethyl Esters in Virgin Olive Oils: In-House Validation of a Revised Method | Palagano, Rosa; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Cevoli, Chiara; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia | artículo |