Showing results 1 to 20 of 98
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 17-May-2017 | Assessing the Challenges in the Application of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria in the Large-Scale Fermentation of Spanish-Style Table Olives | Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé ; Roldán-Reyes, Juan C.; Torres-Gallardo, Rosa; Bautista-Gallego, J. ; García García, Pedro ; Garrido Fernández, A. | artículo |
openAccess |  | 15-Oct-2019 | Assessing the effect of season, montanera length and sampling location on Iberian pig fat by compositional data analysis and standard multivariate statistics | Garrido Fernández, A. ; León Camacho, Manuel | artículo |
openAccess |  | 5-Dec-2016 | Assessment of table olive fermentation by functional data analysis | Ruiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, V.; García García, Pedro ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; Arroyo López, Francisco Noé ; Garrido Fernández, A. | artículo |
openAccess |  | 13-Apr-2018 | Assessment of the Minor-Component Transformations in Fat during the Green Spanish-Style Table Olive Processing | López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Garrido Fernández, A. | artículo |
openAccess |  | 30-Oct-1997 | Bacterias del ácido láctico en la fermentación de aceitunas de mesa | Durán Quintana, M.ª Carmen ; Romero Barranco, Concepción ; García García, Pedro ; Brenes Balbuena, Manuel ; Garrido Fernández, A. | artículo |
closedAccess | | Feb-1991 | Bactericidal action of oleuropein extracted from green olives against Lactobacillus plantarum | Ruiz-Barba, José Luis ; Garrido Fernández, A. ; Jiménez Díaz, Rufino | artículo |
openAccess |  | 8-Nov-2015 | Bioaccesibilidad de minerales nutrientes en aceitunas de mesa negras oxidadas | López-López, Antonio ; Moreno-Baquero, J. María ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Garrido Fernández, A. | comunicación de congreso |
openAccess |  | 2019 | Biodiversity and multifunctional features of lactic acid bacteria isolated from table olive biofilms | Benítez-Cabello, Antonio; Calero Delgado, Beatriz; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; Garrido Fernández, A. ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé | artículo |
closedAccess |  | 2012 | Biofilm formation on abiotic and biotic surfaces during Spanish style green table olive fermentation | Domínguez Manzano, Jesús; Olmo-Ruiz, Carmen ; Bautista-Gallego, J. ; Arroyo López, Francisco Noé ; Garrido Fernández, A. ; Jiménez Díaz, Rufino | artículo |
closedAccess | | 15-Jun-2009 | Browning reactions in olives: Mechanism and polyphenols involved | Segovia-Bravo, Kharla A. ; Jarén-Galán, Manuel ; García García, Pedro ; Garrido Fernández, A. | artículo |
openAccess |  | 30-Jun-1999 | Calidad de las aceitunas de mesa | Garrido Fernández, A. ; Romero Barranco, Concepción | artículo |
openAccess |  | 30-Sep-2003 | Características del crecimiento de levaduras de aceitunas de mesa a bajas temperaturas | Durán Quintana, M.ª Carmen ; García García, Pedro ; Garrido Fernández, A. | artículo |
openAccess |  | 27-Sep-2015 | Changes in waxes and ethyl esters contents during Green Spanish-style table olive procdessing | López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Montaño, Alfredo ; Garrido Fernández, A. | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-life | García García, Pedro ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; Garrido Fernández, A. | artículo |
closedAccess | | 15-Jun-2011 | Chemometric characterisation of the fats released during the conditioning processes of table olives | López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Garrido Fernández, A. | artículo |
closedAccess | | 10-Aug-2011 | Chemometric classification of the fat residues from the conditioning operations of table olive processing, based on their minor components | Garrido Fernández, A. ; López-López, Antonio | artículo |
closedAccess |  | Oct-2011 | Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentation | Bautista-Gallego, J. ; Arroyo López, Francisco Noé ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. ; García García, Pedro ; Garrido Fernández, A. | artículo |
openAccess |  | 30-Apr-2000 | Cincuentenario de "Grasas y Aceites" | Garrido Fernández, A. | artículo |
openAccess |  | 30-Jun-1996 | Conservación de aceitunas verdes o color cambiante en salmuera | Garrido Fernández, A. ; Brenes Balbuena, Manuel ; García García, Pedro ; Durán Quintana, M.ª Carmen  | artículo |
openAccess |  | Feb-2018 | Data on fatty acid profiles of green Spanish-style Gordal table olives studied by compositional analysis | Garrido Fernández, A. ; Cortés Delgado, Amparo ; López-López, Antonio | artículo |