English   español  

Navegación por Autor rp11888

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 163  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess20093,4-Dihydroxyphenylglycol (DHPG): An Important Phenolic Compound Present in Natural Table OlivesRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Fuentes Alventosa, José María CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2013_FoodChem_V140_P154.pdf.jpg1-sep-2013A study of the precursors of the natural antioxidant phenol 3,4-dihydroxyphenylglycol in olive oil wasteLama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Palacios-Díaz, Rafael; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccess407040.pdf.jpg1988Actividad celulolítica en aceitunas durante su maduración y ablandamientoHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Activity of cell wall-associated enzymes in ripening olive fruitFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez-Araujo, Ana ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Activity of glycosidases during development and ripening of olive fruitHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez-Araujo, Ana ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-04166-v2.pdf.jpg17-nov-2023An Acid-Free Alternative to Pectin Production from the Cell Walls of Olive Oil Waste and Different Fruits Using Choline ChlorideBermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Castejón, María Luisa; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccess407025.pdf.jpg1987Análisis de fibra dietética en alimentosGuillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Analysis of dietary fiber from Olea europaea (Gordal and Manzanilla var.)Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Jiménez-Araujo, Ana ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessAnti-Inflammatory_Fernandez_PV_Art_2021.pdf.jpg22-ene-2021Anti-Inflammatory and Antioxidant Activity of Hydroxytyrosol and 3,4-Dihydroxyphenyglycol Purified from Table Olive EffluentsFernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Anti-Inflammatory local effect of hydroxytyrosol combined with pectin-alginate and olive oil on trinitrobenzene sulfonic acid-induced colitis in wistar ratsVoltes, A.; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Reyes-Díaz, M. Luisa CSIC ORCID; Olano, C.; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Portilla, Fernando de la CSIC ORCIDartículo
openAccessPostP_2021_JML_V337_116343.pdf.jpgsep-2021Antimicrobial activity on phytopathogenic bacteria and yeast, cytotoxicity and solubilizing capacity of deep eutectic solventsRodríguez-Juan, Elisa CSIC; López Martín, Sergio ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Antioxidant activity of ethanolic extracts from several asparagus cultivarsRodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez-Araujo, Ana artículo
openAccessfoods-10-00503-v2.pdf.jpg26-feb-2021Antioxidant Capacity and Phenolic and Sugar Profiles of Date Fruits Extracts from Six Different Algerian Cultivars as Influenced by Ripening Stages and Extraction SystemsTassoult, Malika; Edine Kati, Djamel; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_FoodChem_2016_V196_P917.pdf.jpg1-abr-2016Antioxidant phenolic extracts obtained from secondary Tunisian date varieties (Phoenix dactylifera L.) by hydrothermal treatmentsMrabet, Abdessalem; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antioxidants from Asparagus SpearsGuillén-Bejarano, Rafael ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez-Araujo, Ana artículo
openAccessPostP_2020_JMF_V23_P719.pdf.jpg2020Antiproliferative Activity of Olive Extract Rich in Polyphenols and Modified Pectin on Bladder Cancer CellsBermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Sánchez-Carbayo, Marta; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Apparent digestibility of dietary fibre and other components in table olivesHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-12-01162.pdf.jpgjun-2023Application of a Cold-Pressing Treatment to Improve Virgin Olive Oil Production and the Antioxidant Phenolic Profile of Its by-ProductsFernández-Prior, África CSIC ORCID; Cubero-Cardoso, Juan CSIC ORCID ; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Trujillo-Reyes, Ángeles CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-04023.pdf.jpg3-nov-2023Application of Thermo-Malaxation Followed by Three-Phase Centrifugation to Enable the Biorefinery of Alperujo, the Main By-Product of Olive OilFernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V240_P831.pdf.jpgfeb-2018Bioactive compounds in Mexican genotypes of cocoa cotyledon and huskHernández Hernández, Carolina; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo