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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  Artículo
openAccessElaboration.pdf.jpg31-Mar-2006Elaboration of table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio  ; García García, Pedro  ; Rejano Navarro, Luis Artículo
openAccessAlcali.pdf.jpg30-Sep-2007Estudio de nuevos procedimientos de elaboración de aceitunas verdes tratadas con álcali, no fermentadas, conservadas mediante tratamientos térmicosCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Navarro, Luis ; Montaño, Alfredo  Artículo
openAccessFermentation_profile_FM2003.pdf.jpgAug-2003Fermentation profile and optimization of green olive fermentationusing Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter cultureLeal-Sánchez, M. Vega; Ruiz-Barba, José Luis  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Navarro, Luis ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Garrido Fernández, A.  Artículo
closedAccess23-Mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo  Artículo
openAccessSEP01_Nuevas_tendencias1.pdf.jpg2-Sep-2008Nuevas tendencias en el tratamiento alcalino “cocido” de las aceitunas verdes aderezadas al estilo español o sevillanoRejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Vega Macías, VictorinoArtículo
openAccess2153318_B1.pdf.jpg1-May-2002Procedimiento de fermentación de productos vegetalesJiménez Díaz, Rufino  ; Ruiz-Barba, José Luis  ; Rejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Floriano Pardal, Belén  Patente
openAccess2018898_A6.pdf.jpg16-May-1991Procedimiento para la conservación de aceitunas verdes aderezadas mediante tratamientos térmicos previos a su envasadoRejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Montaño, Alfredo  ; Sánchez Roldán, Francisco Patente
closedAccess1-Mar-2010Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additivesCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Montaño, Alfredo  Artículo
closedAccessOct-2010Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parametersHidalgo Casado, Francisco ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  Artículo
openAccess875.pdf.jpg30-Aug-1996Utilización de glutamato sódico en el envasado de aceitunas verdes aderezadas. Efecto sobre las características químicas y el saborRejano Navarro, Luis ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  Artículo