English   español  

Browsing by Author rp11805

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess491.pdf.jpg30-Mar-2008Analysis of used frying fats for the production of biodieselRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Marmesat, Susana ; Liotta, A.; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess839.pdf.jpg30-Jun-2010Application of high-temperature gas chromatography to the analysis of used frying fatsAguirre-González, Marta R. ; Marmesat, Susana ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess865.pdf.jpg30-Jun-1996Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugaciónAlba-Mendoza, José ; Hidalgo Casado, Francisco ; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando ; Moyano Pérez, María José ; Cert, Arturo ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  Artículo
openAccess454.pdf.jpg30-Oct-2000Characteristics of denatured rapeseed oil during storage and refining processesRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Posada de la Paz, Manuel; Blount, B.; Schurz Rogers, H.; Castro-Molero, N.; Philen, Rossanne M.Artículo
openAccessElaidizacion.pdf.jpg30-Jun-2003Cinética de la reacción de elaidización del ácido oleico durante la desodorización y/o refinación física industrial de las grasas comestiblesLeón Camacho, Manuel  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Graciani Constante, Enrique Artículo
closedAccess13-Jan-2011Contribution of denaturing and deodorization processes of oils to toxic oil syndromeRuiz Méndez, Mª Victoria  Artículo
openAccess548.pdf.jpg30-Dec-2008Detection of the presence of used frying oil as raw material in biodiesel productionRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Liotta, A.; Marmesat, Susana ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess905.pdf.jpg28-Feb-1995Determinación cuantitativa de componentes mayoritarios presentes en los destilados obtenidos en la desodorización de aceites y grasasRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccessES2332977A1.pdf.jpg15-Feb-2010Edible olive pomace oil concentrated in triterpenic acids, procedure of physical refining utilised for obtainment thereof and recovery of functional components present in the crude oilRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen ; Sánchez Moral, PedroSolicitud de patente
openAccess852.pdf.jpg30-Apr-1996Evolution of oxidation during storage of crisps and french fries prepared with sunflower oil and high oleic sunflower oilMartín-Polvillo, M.; Márquez Ruiz, Gloria ; Jorge, Neuza; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess846.pdf.jpg30-Apr-1996Influence of dimethylpolysiloxane addition to edible oils: dependence on the main variables of the frying processJorge, Neuza; Márquez Ruiz, Gloria ; Martín-Polvillo, M.; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess847.pdf.jpg30-Apr-1996Influence of dimethylpolysiloxane addition to frying oils: performance of sunflower oil in discontinuous and continuous laboratory fryingJorge, Neuza; Márquez Ruiz, Gloria ; Martín-Polvillo, M.; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS315872[1].pdf.jpgJun-2011Influence of Neutralization Stage Conditions on Soapstock Phytosterol ContentRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Aguirre-González, Marta R. ; Dobarganes, M. Carmen Póster
openAccess835.pdf.jpg30-Jun-2010Oleins as a source of estolides for biolubricant applicationsGarcía Zapateiro, L. A.; Delgado Canto, Miguel Ángel; Franco Gómez, José M.; Valencia Barragán, Concepción; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Garcés Mancheño, Rafael  ; Gallegos, C.Artículo
openAccessOrujos.pdf.jpg30-Sep-2004Orujos de dos fases almacenados en balsasRamos Hinojosa, Álvaro E.; Ruiz Méndez, Mª Victoria  Artículo
openAccessMarmesat.pdf.jpg30-Sep-2006Oxidative quality of commercial fried nuts: evaluation of a surface and an internal lipid fractionMarmesat, Susana ; Velasco, Joaquín  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccess994.pdf.jpg30-Jun-1994Physical refining of edible oils using nitrogen as stripping gas. Process optimizationGraciani Constante, Enrique ; Bada Gancedo, Juan Carlos ; Rodríguez Berbel, F.; Ruiz Méndez, Mª Victoria  Artículo
openAccessOrujo.pdf.jpg31-Mar-2006Production of pomace olive oilSánchez Moral, Pedro; Ruiz Méndez, Mª Victoria  Artículo
openAccess575.pdf.jpg30-Jun-2009Relationship between changes in peroxide value and conjugated dienes during oxidation of sunflower oils with different degree of unsaturationMarmesat, Susana ; Morales, Arturo ; Velasco, Joaquín  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen Artículo