Mostrando resultados 1 a 20 de 106
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2005 | A functional chitosan-enriched fish sausage treated by high pressure | López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2002 | Addition of microbial transglutaminase and protease inhibitors to improve gel properties of frozen squid muscle | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbiana | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbiana | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1995 | Aplicación de las altas presiones sobre pescado | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 11-jun-2003 | Availability of quercetin as functional ingredient in fish gels | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1997 | Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storage | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 19-sep-2023 | Cada vez comemos más alimentos procesados a presiones más altas que las de la fosa de las Marianas (incluso sin saberlo) | Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN | trabajo de divulgación |
openAccess | | 2007 | Cambios químicos y estructurales en reestructurados inducidos por alta presión de músculo lavado de pescado | Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Hernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN | artículo |
openAccess | | 2002 | Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gels | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2001 | Characterization of polyphenoloxidase of prawns (Penaeus japonicus). Alternatives to inhibition: Additives and high-pressure treatment | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Ávalos, Adolfo; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN | artículo |
openAccess | | 1998 | Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscle | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2005 | A chitosan–gelatin blend as a coating for fish patties | López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Clases de cerdos ibéricos. Tipología en función de su alimentación | Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Duque, Juan Pablo; García, Juan M. | artículo |
openAccess | | 2010 | Clasificación de cerdos Ibéricos en función de su alimentación | Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; García, Juan M.; Duque, Juan Pablo | comunicación de congreso |
openAccess | | 3-ago-2008 | A comparative study of the effects of high pressure on proteolytic degradation of sardine and blue whiting muscle | Hernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2007 | Comparison of Atlantic menhaden gels from surimi processed by acid or alkaline solubilization | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Lanier, Tyre C. | artículo |
openAccess | | 1997 | Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressure | Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa | artículo |
openAccess | | 2014 | Congelación electromagnética: estado actual | Rodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez-Marañón, I.; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 25-oct-2023 | Congeladores magnéticos: ¿qué efecto tienen en la calidad de los alimentos? | Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN | trabajo de divulgación |