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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccesssausagepress.pdf.jpg2005A functional chitosan-enriched fish sausage treated by high pressureLópez Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessadditmuscle.pdf.jpg2002Addition of microbial transglutaminase and protease inhibitors to improve gel properties of frozen squid musclePérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-Jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam ; Gómez Guillén, M. C. ; Bravo, Laura ; Goya, Luis ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar Comunicación de congreso
openAccessbehaviourmicromesis.pdf.jpg1997Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storageMontero García, Pilar ; Pérez-Mateos, Miriam ; Borderías, A. Javier Comunicación de congreso
openAccessboletin de investigacion ITP-paper.pdf.jpg2007Cambios químicos y estructurales en reestructurados inducidos por alta presión de músculo lavado de pescadoGómez Guillén, M. C. ; Hernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam Artículo
openAccessCarrageenansgel.pdf.jpg2002Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gelsPérez-Mateos, Miriam ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar Artículo
openAccesscharactreat.pdf.jpg2001Characterization of polyphenoloxidase of prawns (Penaeus japonicus). Alternatives to inhibition: Additives and high-pressure treatmentMontero García, Pilar ; Ávalos, Adolfo; Pérez-Mateos, Miriam Artículo
openAccessChilled storage of high-pressure.pdf.jpg1998Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscleMontero García, Pilar ; Pérez-Mateos, Miriam ; Borderías, A. Javier Artículo
openAccessChitopatti.pdf.jpg2005A chitosan–gelatin blend as a coating for fish pattiesLópez Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300179[1].pdf.jpg2010Clasificación de cerdos Ibéricos en función de su alimentaciónCarrasco Manzano, Juan Atanasio ; Giménez Cobo, Lucia ; Pérez-Mateos, Miriam ; García, Juan M.; Duque, Juan PabloComunicación de congreso
openAccesscomparativemuscle.pdf.jpg3-Aug-2008A comparative study of the effects of high pressure on proteolytic degradation of sardine and blue whiting muscleHernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccessAtlanticalkaline.pdf.jpg2007Comparison of Atlantic menhaden gels from surimi processed by acid or alkaline solubilizationPérez-Mateos, Miriam ; Lanier, Tyre C.Artículo
openAccesscomparisonsardine.pdf.jpg1997Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressureMontero García, Pilar ; Pérez-Mateos, Miriam ; Solas, M. TeresaArtículo
openAccesscongelactual.pdf.jpg2014Congelación electromagnética: estado actualRodríguez, Antonio C.; Otero, Laura ; Pérez-Mateos, Miriam ; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez-Marañón, I.; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro D. Comunicación de congreso
openAccessContributiomuscle.pdf.jpg2000Contribution of hydrocolloids to gelling properties of blue whiting musclePérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessConxemar-2007.pdf.jpg2007El diseño de los alimentos funcionales es una oportunidad de diversificaciónPérez-Mateos, Miriam Trabajo de divulgación
openAccessposterchemsensor.pdf.jpg2012Effect of blanching on the nutritive value and sensorial attributes of dehydrated carrot by convectionGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio ; Soria, Ana C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Villamiel, Mar  Póster
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300587.pdf.jpg17-May-2010Effect of borage-added fish gelatin films on lipid oxidation of horse mackerel patties during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Márquez Ruiz, Gloria ; Montero García, Pilar Póster
openAccessEffectpressur.pdf.jpg2005Effect of chitosan and microbial transglutaminase on the gel forming ability of horse mackerel (Trachurus spp.) muscle under high pressureGómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam Artículo
openAccessHexylresorcinol.pdf.jpg2002Effect of high pressure and 4-hexylresorcinol on enzymatic activity and darkening in oystersPérez-Mateos, Miriam ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo