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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesssausagepress.pdf.jpg2005A functional chitosan-enriched fish sausage treated by high pressureLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessadditmuscle.pdf.jpg2002Addition of microbial transglutaminase and protease inhibitors to improve gel properties of frozen squid musclePérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessAlmacenburguer.pdf.jpg2019Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbianaPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessabstracalmaceburguer.pdf.jpg2019Almacenamiento hiperbárico de hamburguesas de cerdo como nuevo método de preservación microbianaPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessaplipesca.pdf.jpg1995Aplicación de las altas presiones sobre pescadoPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessTAFT_2003_Proceedings.pdf.jpg11-jun-2003Availability of quercetin as functional ingredient in fish gelsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessbehaviourmicromesis.pdf.jpg1997Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storageMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesscomemosmásalimentosprocesados.pdf.jpg19-sep-2023Cada vez comemos más alimentos procesados a presiones más altas que las de la fosa de las Marianas (incluso sin saberlo)Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN trabajo de divulgación
openAccessboletin de investigacion ITP-paper.pdf.jpg2007Cambios químicos y estructurales en reestructurados inducidos por alta presión de músculo lavado de pescadoGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Hernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccessCarrageenansgel.pdf.jpg2002Carrageenans and alginate effects on properties of combined pressure and temperature in fish mince gelsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesscharactreat.pdf.jpg2001Characterization of polyphenoloxidase of prawns (Penaeus japonicus). Alternatives to inhibition: Additives and high-pressure treatmentMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Ávalos, Adolfo; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccessChilled storage of high-pressure.pdf.jpg1998Chilled storage of high pressure and heat-induced gels of blue whithing (Micromesistius poutassou) muscleMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessChitopatti.pdf.jpg2005A chitosan–gelatin blend as a coating for fish pattiesLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesscorkiberico.pdf.jpg2011Clases de cerdos ibéricos. Tipología en función de su alimentaciónCarrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Duque, Juan Pablo; García, Juan M.artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300179[1].pdf.jpg2010Clasificación de cerdos Ibéricos en función de su alimentaciónCarrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Giménez Cobo, Lucia ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; García, Juan M.; Duque, Juan Pablocomunicación de congreso
openAccesscomparativemuscle.pdf.jpg3-ago-2008A comparative study of the effects of high pressure on proteolytic degradation of sardine and blue whiting muscleHernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessAtlanticalkaline.pdf.jpg2007Comparison of Atlantic menhaden gels from surimi processed by acid or alkaline solubilizationPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Lanier, Tyre C.artículo
openAccesscomparisonsardine.pdf.jpg1997Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressureMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresaartículo
openAccesscongelactual.pdf.jpg2014Congelación electromagnética: estado actualRodríguez, Antonio C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez, J.; Puértolas, E.; Martínez-Marañón, I.; Cobos Márquez, José Antonio; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccesscongeladoresmagnéticos.pdf.jpg25-oct-2023Congeladores magnéticos: ¿qué efecto tienen en la calidad de los alimentos?Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN trabajo de divulgación