English   español  

Navegación por Autor rp09366

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 141  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess30-ene-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. ; Olano, Agustín  ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Villamiel, Mar  Artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015A Multistrategic Approach in the Development of Sourdough Bread Targeted Towards Blood Pressure ReductionPeñas, Elena  ; Diana, Marina; Frías, Juana  ; Quílez, Joan; Martínez Villaluenga, Cristina  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Alkaline fermentation and enzymatic hydrolysis of lentil favors the release of bioactive compounds with protective effects against oxidative stressBautista-Expósito, Sara; Peñas, Elena  ; Silván, José Manuel  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Póster
closedAccess2008Alpha-Galactosides: Antinutritional Factors or Functional Ingredients?Martínez Villaluenga, Cristina  ; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessmay-2010Amino acid composition and chemical score of raw, processed legumes and supplemented pastaMartínez Villaluenga, Cristina  ; Torres, Alexia; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Antinutritional factor content of dry beans (Phaseolud vulgaris) as affected by fermentationDoblado, Rosa; Frías, Juana  ; Muñoz, Rosario ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2013Antioxidant and antihypertensive properties of liquid and solid state fermented lentilsTorino, M. I.; Limón, Rocío ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Mäkinen, Sari; Pihlanto, A.; Vidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana  Artículo
closedAccess1-ene-2009Antioxidant capacity evaluation and polyphenolic content of high-protein lupin productsMartínez Villaluenga, Cristina  ; Zielinski, Henryk; Frías, Juana  ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessjul-2008Application of high-pressure treatment on alfalfa (Medicago sativa) and mung bean (Vigna radiata) seeds to enhance the microbiological safety of their sproutsPeñas, Elena  ; Gómez, Rosario ; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2003Assessment of nutritional compounds and antinutritional factors in pea (Pisum sativum) seedsVidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana  ; Hernández, Amelia; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Sierra, Isabel; Rodríguez, Carmen; Blázquez, Inmaculada; Vicente, GemaArtículo
closedAccessabr-2008Assessment of protein fraction of three varieties of Pisum sativum L. Effect of germinationMartínez Villaluenga, Cristina  ; Gulewicz, Piotr; Frías, Juana  ; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2011Assessment of the nutritional quality of raw and extruded Pisum sativum L. var. laguna seedsFrías, Juana  ; Giacomino, S.; Peñas, Elena  ; Pellegrino, N.; Ferreyra, V.; Apro, Nicolás; Olivera Carrión, Margarita; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2014Assessment on proximate composition, dietary fiber, phytic acid and protein hydrolysis of germinated Ecuatorian brown riceCáceres, Patricio J. ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Amigo, Lourdes  ; Frías, Juana  Artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-2011Bioactive compounds, myrosinase activity and antioxidant capacity of white cabbages grown in different locations of SpainPeñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccess2007Biogenic amines and HL60 citotoxicity of alfalfa and fenugreek sproutsFrías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Gulewicz, Piotr; Perez-Romero, A.; Pilarski, R.; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Biological activity of α-galactoside preparations from Lupinus angustifolius L. and Pisum sativum L. seedsGulewicz, Piotr; Szymaniec, Stanisław; Bubak, Barbara; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción ; Trojanowska, Krystyna; Gulewicz, KrzysztofArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1992Changes in carbohydrates during germination of lentilsVidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Changes in chemical composition of lupin seeds (Lupinus angustifolius) after selective α-galactoside extractionTorres, Alexia; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccess2007Changes in vitamin C and antioxidant capacity of raw and germinated cowpea (Vigna sinensis var. Carilla) induced by high-pressure process. Food ChemistryDoblado, Rosa; Frías, Juana  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo
closedAccess15-ago-2009Changes in vitamin content of power enteral formulas as a consequence of storageFrías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Vidal-Valverde, Concepción Artículo